PR CUAET
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, подаюся зараз на новий ворк перміт. І тут де треба зазначити поточний термін перебування срок дії ворк перміту. Але я маю старий ворк перміт з 2022 року по 2025 І в минулому році робив з 2024 до 2027. Тож мені в current country or territory of residence, треба вказувати дати старого чи нового ворк перміту? Чи може від 2022 до 2027?
-
Зміни щодо Open Work Permit🇨🇦 для членів сімей тимчасових мешканців ✅ У рамках ширших заходів, оголошених у вересні 2024 року, Міністерство імміграції, біженців і громадянства Канади (IRCC) змінює право на отримання відкритого дозволу на роботу (OWP) для членів сімей іноземних студентів та іноземних працівників. Починаючи з 21 січня 2025 року, лише подружжя певних іноземних студентів та іноземних працівників зможуть подати заявку на сімейний OWP. ▪️ Пріоритет професії з дефіцитом робочої сили або пов'язаних з державними пріоритетами До них відносяться професії в галузі природничих і прикладних наук, будівництва, охорони здоров'я, природних ресурсів, освіти, спорту та військового сектору. Повний список буде доступний 21 січня 2025 року. Крім того, іноземний працівник також повинен мати щонайменше 16 місяців дозволу на роботу на момент, коли його дружина/чоловік подає заяву на отримання OWP. Діти іноземних працівників, які перебувають на утриманні, більше не матимуть права на отримання допомоги. ✅ Робочі дозволи, які були затверджені в рамках попередніх заходів і термін дії яких не закінчився, залишаються дійсними. ПЕРШОДЖЕРЕЛО
-
Я не думаю що приналежність до якоїсь політичної сили Канади надасть якісь привілеї , для IRCC байдуде за кого ви вболіваєте і в яку партію вступили. Якщо журналісти пронюхають що люди однієї політичної сили отримали ПР , а інші ні, то це буде величезний скандал. Адже в Канаді не прийнято надавати ПР за політичні вподобання.
-
Що означає допомогти? Якщо ви ще не продовжували, за 2 міс до закінчення паспортів дивитися години по продовженню паспорта в посольстві, берете необхідні документи, їдете та продовжуєте
-
Не потрібно візитор прикріплювати
-
Сорі, ви хочете чоловіку кінця доїхати? Людина не може працювати безкінечно
-
У кого 2 міс, у кого 8
-
Дякую. Пішла читати