PR CUAET
-
Якщо хтось служив то перекладайте все і досилайте, хтось писав що дозапросили і дали на все лише 3 дні, а могли б в до вечора тремін встановити. Чоловік служив, то ми відразу дослали, через вебформу весь віцськ.кв, і мілітарі форму.
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, я хочу зробити SP дітям grade 6та grade 3, це elementary school. Такої секції немає, що потрібно ставити?
-
А скільки зараз розглядають стаді перміт? Продовження по куает маю на увазі
-
Це якщо відразу не підтягується? Бачу деяким на wp за один день приходить і їм швидко потім перміт одобрюють
-
Сорі, ви хочете чоловіку кінця доїхати? Людина не може працювати безкінечно
-
Чи є хтось хто продовжив ворк перміт 1 раз безкоштовно 31 бер 2024 і дали до 2027р, а тепер подався на продовження на платній основі щоб отримати до 2028р
-
У кого 2 міс, у кого 8
-
Только оригинал)) ссылка внизу. А то перевод нашими как всегда корявый. По ссылке прям все четко расписано.
-
Дякую. Пішла читати
-
Там треба буде ваш ворк прикріпити
-
не витричайте ваш час на цього міністра і те що він говорить (він насправді нічого і не сказав). Він сидить на валізах і за 3 міс вже втратить свою посаду. Треба дивитись кого Пʼєр бачить на це місце, та що ця людина каже про все це.
-
Можна усе підготувати і чекати просто)Все одно ці документи і на громодянство потрібні будуть
-
Не накручивайте. Он сказал, что Канада обещала не облегчать иммиграцию украинцам. Ну так иммигрируйте по имеющимся программам. Их очень много. Канада не обязана никому создавать льготы.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, якщо оплатила доставку паспорта Укрпоштою, треба надсилати у консульство якусь заяву та квитанцію? Чи просто треба чекати?
-
Яка програма ?
-
Скільки у вас зайняв background check на work permit?
-
За 1 день не приходить. За 1 день хіба що номер заявки присвоюють, але це нічого не означає
-
У мене такий, не знаю подавати чи ні
-
А может просто расслабиться и жить этот год впервые после 3х летнего стресса после побега? Этот год смена власти, все на паузе - частично кому-то повезет, эмиграционная система сломалась. Хорошо, что нам продлили на 3 года ворк пермиты. Мы уже имеем опыт тут, знаем как что работает и менталитет местный. Если через 3 года не всем повезет получить внж, ну неужели мы не разберемся куда нам дальше двигаться?!
-
Primary
12 Jan 2024, 17:45
390202/445995
5 minutes ago