PR CUAET
-
Доброго дня, скажіть будь ласка хтось купував на сайті селпіп набір з 24 тестів чи допомогли вони при підготовці ?
-
Я також заповнюю зараз. А там в формі imm5710e, пункт 7 "current country or territory of residence" ви які дати вказували? Старого в.п., нового в.п., чи від старого до кінця нового?
-
При подачі на PR наскільки стара може бути довідка про несудимість?
-
Гадки не маю, але чомусь тільки нашу програму не розглядають
-
Не знаю які кейси Ви знаєте але з тих кейсів з PFL про які я знаю все читають. Можна замовити ATIP щоб знати точно, але такі випадки передаються у спеціальні відділи і залежать від внутрішньої політики. На жаль (чи на щастя) імміграційне законодавство не диференціює чи особа була особисто причетна до злочинних дій чи ні, але якщо особа хоч якимось чином належала до угрупування яке діяло проти інтересів Канади, то автоматично видача візи такій особі перестав бути в інтересах Канади.
-
Ви не розумієте. Просто зараз змінилася agenda. Раніше то було раніше. Зараз як почнеться тарифна війна з Трампом, провінції зріжуть, наприклад, медичне страхування для тимчасових працівників, які не працюють, і скільки тих пенсіонерів/ безробітних поїде додому-я думаю, що багато. Так і черги на розгляд скоротяться.
-
Мы паспорта продлили
-
Вітання, на жаль це типово і це залежить від частини в якій особа служила більш ніж від обов'язків. Варіантів тут не багато або оскаржувати через суд (доя цього треба буде адвокат але ймовірність позитивного рішення досить мала), або подавати на візу з TRP, але знову довгий час очікування на рішення без гарантій що дадуть візу.
-
Вроде бы с одного аккаунта можно несколько независимых аппликаций подать. Зачем создавать отдельные аккаунты на gkey? Может я что то упустила..