PR CUAET
-
А вроде бы тут писали, что на ребенка по cuaet подают как просто от гражданина Украины не зависимо от ворк пермита родителя?
-
Більш за все суд нічого не дасть якщо тато був професійний військовий в часи СРСР. Хіба просто TRP але це Хіба якщо у Вас є вже ПР
-
А що Вы хотіли, щоб подача на PR була безкоштовна? А це не буде занадто жирно? По приїзду всі українці отримали безкоштовне медичне страхування, початкову грошову допомогу и дозвіл на роботу. Я думаю, це досить непоні "подарунки" надала Канада. Так Вам і цього замало🤨! Ніхто Вас не змушував подаватись на PR і в зв'язку з цим оплачувати послуги по розгляду Вашої заявки. Сиділи б собі без поданої заявки на PR та раділи, що зекономили тааааку купу грошей за сім'ю.
-
я указала, какие. cuaet кейсы, где требовали подтвердить родство с гражданином украины. массово приходили pfl. при ответе на него, очень многие получали отказ, тк файл в кабинете был в статусе 'submitted', а не 'received'. но даже received получали отказы. очень многие ответы на pfl просто не читали. при подаче reconsideration с доказательством, что ответ был отправлен, через время приходили одобрения. в ноутс как раз было видно, что файл -ответ никто не читал. сейчас очень много багов на платформах, в частности самая баговая это там, где cuaet анкеты были
-
Да ну коли я заполняю там спочатку я , а потім вкладка чи хочете ви заповнити на члена сімʼї , я пишу да , і що вийде 2 аплікації? Чи потрібно мене там вказувати?
-
Там на самом деле какие то старые видео. И не очень понятно именно когда ребенку меняешь статус с визитор на ворк пермит. Видео больше подходят на продление пермита взрослым.
-
Я вот завтра буду пробовать, но судя по основной страничке в gkey в одном аккаунте можно подавать отдельные аппликации каждый раз от разного лица. От ребенка. От мамы. И тд
-
Якщо дитина в школі,на скільки дадуть SP?
-
Ще питання: якщо у дітей Visitor, а я роблю їм SP( 11 і 8 років), то я повинна оплатити за restoration of status? Чи я невірно відповіла на питання. Сума вийшла велика за мій WP і 2 SP
-
Не у всіх робота дає розслабитись, хочеться вже по скоріше отримати пр і звільнитись 😅
-
Это неважно. Внизу просто подписываешь уже от своего имени - от имени родителя. Мне тут так подсказала Елена - по моему она даже иммиграционный консультант.
-
та ні, він просто дав зрозуміти що саме він нічогісінько робити не планує, а просто досиджує. Проблема є? Так є, робити ми з цим, звичайно, нічого не будемо :) Приблизно так
-
Я поняла спасибо. ❤️
-
Ні, я не оплачувала Щоб пропала ця сума оплати вам в оплікації потрібно на це питання вказати ні Там щось було про restore у питаннях
-
Аккаунт просто на определенный мейл зарегистрирован, а не конкретно на какого то человека.
-
Там все ще гірше, нічого обнадійливого))), хіба ні?
-
Ну ведь дети не совершеннолетние, как так?
-
Зрозуміла.Дякую. А там досвід роботи важливо який( фул тайм і т.д) чи просто досвід в Канаді будь-який?
-
Краще вже, за час очікування нових перетрубацій, вчити французьку На зараз, це дуже хороший шанс на успіх, не думаю, що нове керівництво щось щодо цього змінить)
-
Вы заполняете заявку не от себя на члена семьи, а от того, на кого подаете. Где вопрос - подаете ли вы на члена семьи - отвечаете нет. Я так на ребенка сейчас заполнила. Он от себя на себя как бы подает. Когда его заявку отправлю, то снова буду делать новую от другого ребенка на самого себя
12 Jan 2024, 17:45
390243/447532
2 minutes ago