PR CUAET
-
Аккаунт просто на определенный мейл зарегистрирован, а не конкретно на какого то человека.
-
Вы заполняете заявку не от себя на члена семьи, а от того, на кого подаете. Где вопрос - подаете ли вы на члена семьи - отвечаете нет. Я так на ребенка сейчас заполнила. Он от себя на себя как бы подает. Когда его заявку отправлю, то снова буду делать новую от другого ребенка на самого себя
-
⚠️⚠️⚠️⚠️ Будь ласка, на цій чарівній ноті закриваємо і НЕ продовжуємо цю «важливу» тему. Канада нам вже допомогла, ПР ніхто не обіцяв, ні «халявний» ні «золотий». Припиняємо флуд Дякуємо,
-
аа, ну той каже треба вигнати нелегалів та тих хто абьюзив систему іміграції. Про Українців наче тільки гарне каже. Ось наприклад www.conservative.ca/statement-from-conservative-leader-pierre-poilievre-on-ukrainian-independence-day/
-
Restoration of status это восстановление утерянного статуса - а у вас продление или смена статуса
-
Привіт усім! Я також замовив послугу про отримання інформації щодо мого військово-облікових документів через Дію і так само прийшов імейл з статусом “на обліку”. При спробі реєстрації на консульську послугу “оформлення закордонного паспорту” отримав меседж “На жаль, під час перевірки за реєстром Міністерства оборони України "Оберіг" було отримано інформацію про неповноту даних щодо вас.”. Питання: якщо дія підтягує данні нормально, чи є можливість стати в живу чергу і чи можна подати заявку таким чином без фактичної реєстрації в резерві? Дякую!
-
Restore - это если вы уже потеряли статус - если visitor records уже закончился, а вы его не продлили