PR CUAET
-
Ні, я не оплачувала Щоб пропала ця сума оплати вам в оплікації потрібно на це питання вказати ні Там щось було про restore у питаннях
-
Аккаунт просто на определенный мейл зарегистрирован, а не конкретно на какого то человека.
-
Там все ще гірше, нічого обнадійливого))), хіба ні?
-
Ну ведь дети не совершеннолетние, как так?
-
Зрозуміла.Дякую. А там досвід роботи важливо який( фул тайм і т.д) чи просто досвід в Канаді будь-який?
-
Краще вже, за час очікування нових перетрубацій, вчити французьку На зараз, це дуже хороший шанс на успіх, не думаю, що нове керівництво щось щодо цього змінить)
-
Вы заполняете заявку не от себя на члена семьи, а от того, на кого подаете. Где вопрос - подаете ли вы на члена семьи - отвечаете нет. Я так на ребенка сейчас заполнила. Он от себя на себя как бы подает. Когда его заявку отправлю, то снова буду делать новую от другого ребенка на самого себя
-
Мне так посоветовали те кто делал успешно раньше. Ну и мне так оказалось проще. Я не путаюсь где и что. Для нее есть отдельная почта и отдельный аккаунт. И я все делаю не от себя а от нее.
-
Добрий вечір 🌜чи є строк давності листів підтримки?? Мама хоче подаватись і цікавить чи починати збирати заздалегідь чи треба перед подачею. Скільки по часу листи дійсні?
-
Меня тоже этот вопрос интересует. Вопрос: хотите ли вы добавить Фемили мембер( в моем случае это я) от аккаунта ребенка. Тогда получается 2 человека в одной заявке. Или заполнить на одного человека а потом с его аккаунта на другого
-
Підкажіть будь ласка, якщо у дітей зараз Visitor Records до липня, а я хочу їм зробити SP( дітям 11 і 8 років), то я повинна оплатити за restoration of status? Чи я невірно відповіла на питання. Сума вийшла велика за мій WP і 2 SP
-
⚠️⚠️⚠️⚠️ Будь ласка, на цій чарівній ноті закриваємо і НЕ продовжуємо цю «важливу» тему. Канада нам вже допомогла, ПР ніхто не обіцяв, ні «халявний» ні «золотий». Припиняємо флуд Дякуємо,
-
СПАСИБО, девочки!
-
Добрий вечір, чи в усіх сайт для співбесіди працює ?
-
аа, ну той каже треба вигнати нелегалів та тих хто абьюзив систему іміграції. Про Українців наче тільки гарне каже. Ось наприклад www.conservative.ca/statement-from-conservative-leader-pierre-poilievre-on-ukrainian-independence-day/
-
Restoration of status это восстановление утерянного статуса - а у вас продление или смена статуса
-
Потрібно вказати ні
-
Аааа, Спасибо за ответ!
-
Привіт усім! Я також замовив послугу про отримання інформації щодо мого військово-облікових документів через Дію і так само прийшов імейл з статусом “на обліку”. При спробі реєстрації на консульську послугу “оформлення закордонного паспорту” отримав меседж “На жаль, під час перевірки за реєстром Міністерства оборони України "Оберіг" було отримано інформацію про неповноту даних щодо вас.”. Питання: якщо дія підтягує данні нормально, чи є можливість стати в живу чергу і чи можна подати заявку таким чином без фактичної реєстрації в резерві? Дякую!
-
Restore - это если вы уже потеряли статус - если visitor records уже закончился, а вы его не продлили
12 Jan 2024, 17:45
390256/446439
less than a minute ago