PR CUAET
-
аа, ну той каже треба вигнати нелегалів та тих хто абьюзив систему іміграції. Про Українців наче тільки гарне каже. Ось наприклад www.conservative.ca/statement-from-conservative-leader-pierre-poilievre-on-ukrainian-independence-day/
-
Restoration of status это восстановление утерянного статуса - а у вас продление или смена статуса
-
Привіт усім! Я також замовив послугу про отримання інформації щодо мого військово-облікових документів через Дію і так само прийшов імейл з статусом “на обліку”. При спробі реєстрації на консульську послугу “оформлення закордонного паспорту” отримав меседж “На жаль, під час перевірки за реєстром Міністерства оборони України "Оберіг" було отримано інформацію про неповноту даних щодо вас.”. Питання: якщо дія підтягує данні нормально, чи є можливість стати в живу чергу і чи можна подати заявку таким чином без фактичної реєстрації в резерві? Дякую!
-
Restore - это если вы уже потеряли статус - если visitor records уже закончился, а вы его не продлили
-
Ще питання по референс від минулих робіт.Треба в ньому вказувати всі обов'язки,які насправді робив чи ті, що будуть по тому НОКу,по якому буду потім подаватися? Бо наприклад, робила на кухні, в основному багато пекла і хлібні вироби і кондитерку, але були часи,коли допомагала,як kitchen helper. То писати все підряд,чи під НОК baker тільки підлаштувати?
-
А с крымскими российскими паспортами были у кого нибудь заминки? На первичную заявку на cuaet я не указала рос.паспорт, полученный в Крыму - тогда все писали, что это нелегитимный паспорт, нигде не признаются, можно не указывать. Потом в анкету на визу в сша я его указала, так как он все таки есть. Теперь буду продлевать work permit и не могу понять, что делать с этим странным гражданством …. Его указывать и писать объяснительное письмо? Или не указывать, так как аннексия Крыма не признается миром…
-
Будь ласка, підкажіть. Які умови для отримання довідки щодо несудимості для чоловіків для PR.