PR CUAET
-
Так отож
-
Интересно, могут ли при отказе потом быть проблемы с opportunity stream 🤔
-
О, очень интересно. Вот бы в 2014 так.
-
Тим паче що я в анкеті на CUAET вказував адресу фактичного проживання в Херсоні
-
💪 🎁 Розіграш консультаціЇ імміграційного спеціаліста (БЮДЖЕТ 263💲CA)👇 🎁 ПРИЗОВИЙ ФОНД (263 💲CA ) - три призових місця. 🏆 1 місце - ЗНИЖКА 1️⃣0️⃣0️⃣🛍 НА КОНСУЛЬТАНІЮ 🇨🇦 ; ⚔️ 2 місце - ЗНИЖКА 5️⃣0️⃣🛍 НА КОНСУЛЬТАНІЮ 🇨🇦 ; 🏆 3 місце - ЗНИЖКА 2️⃣5️⃣🛍 НА КОНСУЛЬТАНІЮ 🇨🇦; ❓ Розіграш розпочнеться 06 серпня 2023 року 🔥 ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ 🔥👇 gleam.io/competitions/OaAfP--263-ca-3-
-
Бачив таку інфу на ФБ, я прописаний на тимчасово окупованій території, Залізний Порт, тому цікаво чи можу я податись, дружина і донька прописані в Херсоні, це не є перешкодою, якщо я основний заявник? Ми втрьох в Канаді
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5291-humanitarian-compassionate-considerations.html?fbclid=IwAR1hT8I8oUm0FBzCqDyusn4mJ8O1TK9cl7xpozKke3-787bLySgOSFMYQ5o
-
А яку інституцію вказати для номінації на Alberta opportunity stream?
-
І коли, зараз чи після номінації
-
То що мені робити, через кабінет відправити в IRCC?
-
Якщо вже в Канаді, і маєте потійну роботу, то у вас немає мінімуму який потрібно довести, тому пишіть як є. Але хто немає роботи і подається по економічних програмах, вам потрібно показати суму не меншу LICO з розрахунку на вас і всю вашу сімю (дружина/чоловік, та всі діти до 22 років)
-
Хто із членів сім’ї може здавати екзамен?
-
Вибачте, а якщо буде орендний контракт та джоб оффер, Чи відсутність driver licence може негативно вплинути на отримання номінації?