PR CUAET
-
Тоже много раз читала в этой группе, если не выезжали из Канады, то ставим Да.
-
Я взагалі не розумію на основі чого всі рекомендують обманювати. Один собі хтось придумав і пішов ланцюжок
-
Цей зразок підійде під референс леттер?
-
Це отримала також від людини,яка приймає активні участь в допомозі людям в Квебеку
-
Я писала, що має
-
home office expenses , subscription,cell phone , advertising , professional fee, ....
-
Скажіть будь ласка чи все ще можно податися по housekeepeng? Чи є цей нок? я не знаходжу його
-
Там буде питання чи ви приїхали з одним з батьків і треба відповісти так, оскільки неповнолітній. Також буде питання : чи приїхали ви з родичем який має дозвіл на робо і вам треба відповісти :так. Якщо напишете : ні-це буде неправда.
-
Добрий вечір. Таке питання, якщо я маю 2 громадянства, в заявці паспорт я вказую український, завантажую український паспорт, сторінки з відмітками, чи потрібно завантажувати закордонний паспорт іншого громадянства, якщо той паспорт без будь-яких відміток. Дякую.
-
Яка мед комісія? У мене не інше питання
-
Прошу ПРУФ, бо я не бачила
-
Сподіваюсь,комусь допоможе)
-
Внизу де додаткові документи підвантажила.
-
Ircc рекомендує відповідати так на те питання.
-
Маріана , а як ви підвантажували, якщо відповідали Ні? Upload file не буде доступно.
-
А на ребенка если подавать анкету - хочу вместо продления visitor records получить ему work permit… где отвечать нет? Типа он не на основе моего work permit продается, а просто как гражданин Украины, приехавший по cuaet?
-
@OstapBosak
-
Так что делать при продлении - указывать это гражданство или уже потом на PR с письмом-объяснением? Оно все так усложняет, хотя я там даже не жила с 2005 года, просто чтобы мама с прописками разобралась нужно было получить тот паспорт.🤦♀️
-
Я відповіла ні і додала , де додаткові файли без проблем. Сьогодні заповнювала 3 заявки
-
Я перечитала. Якщо ви з дружиною, яка має ворк перміт, то ви не можете відповісти ні, оскільки це буде обман міграційного офіцера
12 Jan 2024, 17:45
390336/445995
5 minutes ago