PR CUAET
-
Бачив таку інфу на ФБ, я прописаний на тимчасово окупованій території, Залізний Порт, тому цікаво чи можу я податись, дружина і донька прописані в Херсоні, це не є перешкодою, якщо я основний заявник? Ми втрьох в Канаді
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5291-humanitarian-compassionate-considerations.html?fbclid=IwAR1hT8I8oUm0FBzCqDyusn4mJ8O1TK9cl7xpozKke3-787bLySgOSFMYQ5o
-
А яку інституцію вказати для номінації на Alberta opportunity stream?
-
І коли, зараз чи після номінації
-
То що мені робити, через кабінет відправити в IRCC?
-
Якщо вже в Канаді, і маєте потійну роботу, то у вас немає мінімуму який потрібно довести, тому пишіть як є. Але хто немає роботи і подається по економічних програмах, вам потрібно показати суму не меншу LICO з розрахунку на вас і всю вашу сімю (дружина/чоловік, та всі діти до 22 років)
-
Хто із членів сім’ї може здавати екзамен?
-
Вибачте, а якщо буде орендний контракт та джоб оффер, Чи відсутність driver licence може негативно вплинути на отримання номінації?
-
Може хтось в цій групі має диплом європейської акредитації, як він евалюацірується?
-
Докладываю свой опыт получения справки о несудимости из Польши по горячим следам) Т.к. на сайте было указано, что справки о несудимости, выданные в электронном варианте не принимаются, решила сделать все как положено, чтоб не было к чему прицепиться) На сайте www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how.html Выбрала страну Польша. Дальше по инструкции, скачала и заполнила анкету, оплатила через польскую карточку онайн платёж, распечатала подтверждение. Все, что указано вложила в конверт и отправила через Канада Пост в Польшу. Только что получила письмо обратно. Вся процедура заняла полтора месяца.
-
Чим відрізняється wes для освіти від того що для іміграції?