PR CUAET
-
Спасибі за пораду.
-
Минулої весни, коли подавався, на нові WP, тоді ще не було такої кількості експертів/радників і досвідчених , cтавив ні, на запитання про мед огляд за останні 12 місяців, так як такого не мав, не додаючи ніякі пруфи і т.д. Аналогічно на запитання про партнера, який має WP, відповідав так, так як маю партнера у якого є WP. Подавались окремим заявками. Результатом цього усього, було отримання нових WP, обидва на з різними датами закінчення, обидва без обмежень, які були в тому що отримали при виїзді і без жодних додаткових запитань щодо огляду. Якщо огляд був , то його 100% видно в системі і додавай чи не доживай, нічого не зміниться, офіцер де не в паперових папках риється. Тому і результат у всіх один , і так і так , буде новий WP. А випадки , то випадки,а не закономірність.
-
Так
-
Я подавала 31.07 2024 Досі не отримала нового WP
-
В мене та сама історія, подавався 3 рази (2 собі, 1 дружині) скрізь вказував ні на запитання про мед екзамен. На запитання про ВП партнера, теж вказував "так" і прикладав його вкінці. Наскільки мені відомо моя сестра йшла по тому самому сценарію. Всі отримали ВП на +3 роки
-
-20 тільки другий день. До того +8 було
-
Ну а потім , люди почали вигадувати якісь схеми і пояснення ))) і видавати це за істину і правильність🤷♂️ тоді легше жилось )
-
Я з вами , за логіку в очевидність. Тому я написав , що чомусь почали щось вигадувати 🤷♂️