PR CUAET
-
Хто ми ? Як видно з чату , всі по різному роблять )) а результат однаковий. Просто досвідом поділився
-
Можна вам написати в Приват?
-
Будь яку , тільки про це написано має бути
-
Усім, привіт. Бачив тут, багато кому приходили листи з доступними вільними слотами. Ми з сімʼєю заповнили DS-160 та найближчий слот був на Вересень 26-го року. Один раз вдалося зловити слот на Травень 26-го року. Зараз вже більше 8-ми місяців чекаємо. Листи не отримували ніякі, перевіряємо доступність слотів ледь не щодня. Можливо хтось підкаже, які варіанти можливі, щоб прискорити отримання слотів? Дякую!
-
У знайомого не запитували. Хоча йому не 18.
-
Кожного дня, о 5:00 вечора за часом Калгарі, треба ловити слоти, ми змогли на цьому тижні змінити на жовтень 2025 з лютого 2026
-
Добрий вечір. Чи хтось подавався на PR по програмі Express Entry, будучи в Україні ФОПом до приїзду в Канаду? Яким чином ви доказували свій робочий досвід, який мали до приїзду в Канаду? Дякую за відповідь та кейси.
-
Візьміть іміграційну консультацію, спеціаліст нам так допоміг, підказала який нок буде найближчим до обов'язків.
-
Купа людей, практично всі ІТ. Лист-референс де описані обовʼязки, зп і те що робота еквівалентна фулттайм. І з банку підтвердження зарахування грошей, я подавала вибірково
-
У мене написано за годину, бо за місяць може бути по різному, не завжди 40 год в тиждень виходить. До речі підкажіть, якщо спочатку була менша зп, а потім підняли, то чи можна щоб в джоб офері була менша, а в референс летер більша? Чи треба новий джоб офер?
-
Дякую. Будемо пробувати в цей час дивитися. Немає значення скільки людей в заявці? Бо я думав, чим більше людей в заявці тим менше таких слотів.
-
Добрий вечір. А не могли б ви поділитися посиланням на CELPIP де можна купити ці 24 тести?