PR CUAET
-
Так правильно. Вы ж не имеете?)
-
Дякую!
-
Помните как в фильме? «Зачем я сказал что имею? Я же не имею. А зачем он спросил?»)) youtu.be/KBzvHp02JPI?si=qJ_EMlEwWhwoT0gI
-
Не проколюйте старий
-
Добре, дякую Вам за вiдповiдь 🙏
-
Ну вот. Вы честно ответили. Так и надо - отвечать честно
-
Нет
-
Дякую 🙏
-
У вас дозапит був в серпні і після того тиша?
-
Залежить від Країни і Консульства. Напишіть на Gmail тому консульству/посольству якому хочете отримати послугу
-
А те що не має куди старий WP прикріпити,так у всіх?
-
Вiза до сiчня 2026 . А.. тобто , щоб не була проколота ?
-
Підкажіть будь ласка щоб продовжити ворк перміт, треба одразу і на туристичну візу податись, бо її розглядають рік? На скільки ту візу дають, бо ворк перміт як я розумію продовжують на 3 роки, чи дадуть мені туристичну на 3 роки? Чи потрібно здавати медичний іспит? Як довго чекати на новий ворк перміт? Зараз я в Україні і здавала той мед іспит літом 2023 у Канаді. Віза до 2026 року як і ворк перміт.
-
Навіщо проколювати паспорт, якщо він дійсний? Адже віза не повинна бути довша за паспорт. Ви маєте право мати на руках 2 діючі паспорти. Чи я чогось не зрозуміла у Вашій ситуації?
-
Якщо у вас всього два паспорти, не проколюйте їх — вони залишаться дійсними до закінчення строку.
-
Так у всіх,немає куди прикріпити старий WP
-
7 років тому телефонував з цього питання до посольства Канади в Києві. Відповідь була, що віза не буде дійсною, потрібно відкривати нову. Таке, наскільки мені відомо, проходить у США.
-
Так. Мед огляд не потрібно, якщо не довго були за межами країни
-
План такий що поки податися на ЕІ і гуманітарку. Я в красні дирі. Тут дубарь, не хочу зімой працювати
-
На момент подачі заявки на WP? Мед огляд треба знову проходити якщо повертаєшься назад/для нового WP/для тур візи?
12 Jan 2024, 17:45
390642/447052
20 minutes ago