PR CUAET
-
По aos не зустрічались такі. По Alberta ЕЕ , вже і з номінаціями є
-
Треба
-
Ще був ворк перміт дружини/ чоловіка
-
Рекомендують подавати як є, а потім досилати продовжений чи новий паспорт. Тут або пан, або пропав
-
Вибачаюсь, хотів ще дещо по аплікації на WP спитати. В пункті дати закінчення мого статусу в Канаді - це до якої дати мій нинішній WP на скільки я розумію? І по пункту медобстеження, чи проходив я медогляд за останні 12 місяців, то ставити як є No , якщо це було 1,5 року назад....?
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr @VladKnsh Гарних усім вихідних 😎
-
Візитор точно, а ось про ворк пишуть що якісь нові умови. У батьків має бути відповідний тір
-
Доброго вечора всім. Маю питання та буду дуже вдячним якщо хто знає та поділиться інформацією. 1. Що потрібно для того щоб отримати дозвіл на роботу в США для українців (є компанія роботодавець. Робота тимчасова, на 2-3 роки. U4U не розглядається, постійне проживання там також не планується. Є тур віза в США). 2. Чи дає ПР в Канаді для українців полегшення/спрощення отримання дозволу на роботу в США. Дякую за відгуки або рекомендації де можна знайти інформацію на ці питання. 🙏
-
Ось @OstapBosak
-
Ви вибирали, що ви в в Канаді з подружжям і що у неї є дозвіл на роботу? Сьогодні знайомому заповнювала і прикріпляла ворк перміт дружини. Це 100%. Може ви щось не те вибрали. Передивіться інфо
-
Зареєструватися як платник GST/HST через CRA business account Відповідно стягувати додатково GST/HST з ваших рахунків-фактур Подавати додатково GST/HST декларації
-
Дитина подзвонила на гарячу лінію: сказали тільки SP бо навчається в універі, WP не зможе продовжити тому що не працює. Питання в позначці CUAET - в SP не поставили, в діючому WP (до 06.2026 діє) є CUAET, як зберегти цей статус? Може все-таки можна WP продовжити?
-
Дякую