PR CUAET
-
Ви вибирали, що ви в в Канаді з подружжям і що у неї є дозвіл на роботу? Сьогодні знайомому заповнювала і прикріпляла ворк перміт дружини. Це 100%. Може ви щось не те вибрали. Передивіться інфо
-
Зареєструватися як платник GST/HST через CRA business account Відповідно стягувати додатково GST/HST з ваших рахунків-фактур Подавати додатково GST/HST декларації
-
Дитина подзвонила на гарячу лінію: сказали тільки SP бо навчається в універі, WP не зможе продовжити тому що не працює. Питання в позначці CUAET - в SP не поставили, в діючому WP (до 06.2026 діє) є CUAET, як зберегти цей статус? Може все-таки можна WP продовжити?
-
Дякую
-
Там є окреме місце. Так і пише: дозвіл на роботу подружжя. Якось так
-
Добрий ранок, поділіться будь ласка досвідом, чи отримував хтось паспорт на хлопця 18 років. Які умови, як довго, чи продовжили програму CUAET. У мого сина 18 років влітку закінчується строк дії паспорту, стали в чергу електронну на подачу документів, але я щось сумніваюсь. Безмежно вдячна за відповідь.
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста кто как заполнял пункт про мед осмотр при подаче на продление WP. Большинство из нас проходили медосмотр больше года назад. А там вопрос : за последние 12 мес. Один иммиграционный консультант посоветовал указать что прошли за последние 12 мес все равно. Но это же не правда и на документах видна дата прохождения…. Что вы указывали?
-
Добрий ранок, поділіться будь ласка досвідом, чи отримував хтось паспорт на хлопця 18 років. Які умови, як довго, чи продовжили програму CUAET. У мого сина 18 років влітку закінчується строк дії паспорту, стали в чергу електронну на подачу документів, але я щось сумніваюсь. Безмежно вдячна за відповідь.
-
Передивіться анкету. Хочете, пришліть скріни в особисті, я гляну
-
Ні, там точно 2 було.
-
Ось друге
-
Як отримати візит до консульства: 1. Спочатку запишіться до "черги очікування" можна до усіх трьох консульств! З часом система заПРОПОНУЄ слот вам особисто слот від якого відмовилися або забули підтвердити!! можуть бути як і "на завтра" так і на "через пів року". Ви маєте щодня перевіряти ваш особистий кабінет на сайті е консул чи не прийшли пропозиції та (у випадку якщо вам підходить час та дата) підтвердити слот протягом 24 годин, інакше він передається наступному в черзі. 2. Потім пробуєте забронювати слот САМОСТІЙНО кожного дня опівночі по Києву з'являється по 12 нових слотів в усіх консульствах (окрім п'ятниці та суботи). АЛЕ!!! Щоб ви їх побачили та зловили ОБОВ'ЯЗКОВО треба перевести час на український в налаштуваннях у вашому комп'ютері або ноуті. 3. Люди кажуть є третій спосіб зловити слот, сидіти на сайті 24/7 незалежно від часу та дня, переводити час не треба. Одночасно можна користатися цими усіма способами та отримати візит за цим посиланням: mfa.gov.ua/consul/forua/e-cherga
-
Ой, не те
-
Якщо у вас є чоловік і він має дозвіл на роботу, треба писати так
-
Доброго всiм вечора. Хотiла запитати. Я подалась на продовження wp у березнi 2024 I отримала його в жовтнi 2024. Чи можу знову податись до березня 31го, 2025 р?