PR CUAET
-
Тоді при чому тут ворк перміт до дати чоловіка?
-
Супроводжує-це не означає, що ви разом подаєтеся на продовження, а те, що ви разом в Канаді живете
-
Дуже Вам співчуваю про втрату, це мій страшний сон втратити слот. Але кожного попереджають (тільки хто ж їх читає ті вказівки 🤷) . Також тут люди відписували що забували підтвердити але все таки їхали та їх приймали, я би питала звісно перед тим чи ще стою в черзі бо їхати туди і назад 1000 доларів високі ставки
-
Та ви подаєтеся окремо, але він з вами в Канаді чи ні?
-
Ой, ця жіночка-експерт сьогодні всім нарадить, я бачу 😆краще таких мабуть з чату взагалі видаляти, за недостовірну інфу, врєдітєльство
-
Ну і що що ваша, якщо ви з чоловіком в Канаді, ви маєте це вказати. Але робіть що хочете. Можете не подавати.
-
Через домовленості з українським урядом, міністр же сказав, що автоматичний і спрощений розгляд заявок на WP і на PR виключений , бо він має надію , що коли в Україні закінчиться гаряча фаза, то більшість повернеться відбудовувати країну. До того ж на воюючі території людей ніхто примусово не відправить, а на решту територій ?
-
Не було
-
Тобто ви в Канаді без чоловіка. Він живе окремо. Я правильно зрозуміла?
-
Підкажіть чи треба прикріпляти шкільні дипломи до анкети?Чи WES + вищої освіти достатньо? Хто як робив і вже отримав Final Decission? Програма PNP EE. Дякую!
-
А до чого тут дати до дат чоловіка?