PR CUAET
-
Якщо у вас документи які показують зміну прізвища, і ці документи пізніше ніж довідка, то впринципі цього повинно бути достатньо. Якщо не складно можете зробити додатково довідку на нове прізвище. Як казали в мене колись на роботі, в Україні митники - більше бумаги, чище ...
-
www.alberta.ca/overtime-hours-overtime-pay.aspx Від 8 год в день або 44 в тиждень починається обовязковий овертайм. Проте там бувають вийнятки, наприклад сезонні роботи, або контракт, або не постійний працівник. Але ці всі речі не дуже підходять для AOS, бо для іміграції якраз потрібно бути full-time permanent employee
-
Нет максимума, не меньше минимума чтоб было)) и пэйчек чтоб совпадал с отработанными часами
-
Спасибо за ответ, про минимум знаю, не знаю про максимум
-
Мин 30 часов в неделю, оффер на фулл тайм
-
Добрий день , маю питання. Підкажіть будь ласка яка кількість відпрацьованих годин на місяць може бути максимальною без овертаймів ? Провінція Alberta , на програму AOS , позиція cleaner
-
Я б на вашому місці більше дивився на OINP Occupation In Demand. Там якщо він англійську на 4-5 витягне, решта набирається відносно легко. Ну але треба 9 місяців відпрацювати, отримати job offer from eligible employer (бажано не в Торонто і окресностях)
-
Дуже дякую, бачила, як на мене хороший результат по балах для першої виборки, сподіаємось буде падати ще в наступних виборках Але в чоловіка все одно бали менші( біля 300), тому я питала за OINP, сподіваюсь в Онтаріо в скілд трейдс так і буде менше 300, поки ми заіплаїмось) Дякую за Ваші відповіді))