PR CUAET
-
кто то знает когда слоты появляются новые ? или каждый день заходить шоли ?
-
Не уважна🫣 ще раз дякую🫶
-
Так,можна,як на візу
-
Вони співпадають)І фото і посилання,що я Вам скинула)
-
а это работает? или бесполезно ждать ?
-
Сама Вас збила,але вирішила,що картинка(посилання ) більш наглядніше
-
Да, можно не грузить. Там сами выбираете какие документы, даже медицинскую карту можна. Справка из любой страны в которой находился больше 180 дней( точную цифру уже не помню), включая страну гражданства. Все верно, если больше 4х лет прошло то не нужна справка о несудимости.
-
Я брав консультацію розрекламованого спеціаліста з еміграції в Калгарі: саме вона і оприділила мій НОК але не попередила мене що він не прохідний в Альберті. Я оплатив консультацію і продовжував збирати документи на подачу.
-
Shhh... quiet now. Muted 🤍 Kazanceva for 1 hour. Reason: Automated blocklist action, due to a match on: удаленн* деятельност*
-
User 🤍 Kazanceva 🤍 has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Дякую
-
Дякую
-
Скажіть є шанс получити візу в В’єтнамі якщо зараз у В’єтнамі по турист візі ?)
-
В залежності де забирати дивитесь графік і йдете в Торонто жива черга з Пн-Пт, з 1до 2 години.
-
gc_cat@mfa.gov.ua
-
Підскажіть, чи почали виготовляти паспорти?Є якісь позитивні результати?
-
Підскажіть, чи почали виготовляти паспорти?Є якісь позитивні результати?
-
Елена, а сейчас по идее еще дадут work permit старшекласснику, у которого сейчас только visitor record по CUAET? И в документы прикрепить work permit родителя нужно или нет? В идеале, хочу, чтобы сыну дали work permit на 3 года , а не по моему work permit (у которого срок остался еще 1,5 года всего лишь)…..
-
Наскільки я розумію, якщо я знаходжу роботу яка підходить для ПР, то можна одразу подаватися на нього?
-
Извините... Мои соболезнования...
12 Jan 2024, 17:45
390804/450231
4 minutes ago