PR CUAET
-
Теж цікавить, стою в такій черзі вже тижні 3
-
Ви вказували Ukraine2022 в аплікації десь?
-
Це не відмова це знята з розгляду аплікпція. Про відмови треба зазначати в усіх наступних аплікаціях
-
Вони не можуть відмовити без запиту на оплату і далі запиту на здачу. Якшо такий запит був і впродовж 30 днів не було прийнято дій то відмова легітимна. Акція здачі біометрії з 18 до 60 років була лише для подачі на КУАЕТ, вона скінчилася 3 роки тому. Зараз багато хто її здає в Канаді
-
У Вас були зняті обмеження з дозволу на роботу?
-
Чи подавали з Новим паспортом на продовження дозволу на роботу? Якщо так то могла система присвоїтм новий UCI і відповідно розглядати особу як нового клієнта.
-
Так і є купівлі будинку і народження дітей в Канаді не є вирішальними факторами по гуманітарній програмі. Таких прикладів можна сотнями найти на Canlii або на сайті рішень федерального суду
-
Подаватися на restoration протягом 90 днів після відмови
-
Це вірне рішення оскільки якщо був TRP то не можна продовжити нічого поки не буде продовжено TRP
-
Експрес Ентрі дуже вимогливий інструмент, там треба давати все чітко по інструкціях інакше вони не приймають аплікацію.
-
Бесполезно
-
Да мені не пришло підтвердження за 30 днів… но запис ще я бачу …
-
User Эльвира Соломатина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
А от кого приходит письмо на подтверждение? Бо мне не приходит подтверждение за 30 дней .. и в спаме и ничего не вижу.. боюсь тоже что б не слетели. И в личном кабинете нет кнопки подтвердить. Есть только кнопка скасувати
-
Вважав зайвим не буде якщо додати що обоє працюють у Нова Скотія
-
Я не можу зайти до свого кабінету е консул.Може хто підкаже,як зайти.Верефікацію проходжу,а далі нічого не відбувається,
-
А ЧОМУ ТАК СТАЛОСЯ, ЩО ПРОГРАМА «НА ПАУЗІ»? Є якесь офіційне джерело, заява, посилання, пояснення…? Дякую!
-
Ви в будь-якому разі будете в аплікації надавати інформацію про місце роботи депенданта
-
Прочитайте уважно інтерв'ю міністра еміграції, там є основна відповідь. Є домовленість Канади з Україною і є міністерство єдності, яке створено для того щоб повернути українців додому. Совмістіть ці пазли до купи.
-
User Radzh has 1/3 warnings; be careful! Reason: Політика - в гілку флуд
12 Jan 2024, 17:45
390829/449364
3 minutes ago