PR CUAET
-
Спасибо за ответ, про минимум знаю, не знаю про максимум
-
Мин 30 часов в неделю, оффер на фулл тайм
-
Добрий день , маю питання. Підкажіть будь ласка яка кількість відпрацьованих годин на місяць може бути максимальною без овертаймів ? Провінція Alberta , на програму AOS , позиція cleaner
-
Я б на вашому місці більше дивився на OINP Occupation In Demand. Там якщо він англійську на 4-5 витягне, решта набирається відносно легко. Ну але треба 9 місяців відпрацювати, отримати job offer from eligible employer (бажано не в Торонто і окресностях)
-
Дуже дякую, бачила, як на мене хороший результат по балах для першої виборки, сподіаємось буде падати ще в наступних виборках Але в чоловіка все одно бали менші( біля 300), тому я питала за OINP, сподіваюсь в Онтаріо в скілд трейдс так і буде менше 300, поки ми заіплаїмось) Дякую за Ваші відповіді))
-
Конкретних вимог до компанії немає. Вона повинна бути реальна, і їх потреба у вас як працівнику повинна бути реальна, гостра, і не має Канадців, які готові виконувати цю роботу. Все це підтверджується процедурою LMIA. Якщо роботодавець зміг отримати LMIA, отримати Work Permit, особливо якщо ви вже в Канаді зазвичай легко.