PR CUAET
-
Спасибо 🙏
-
Дякую. А якщо у позичальника проблеми з обовʼязковими платежами, то які наслідки?
-
Radzh В Адміністрації каналу немає жодного бажання перетворювати канал на смітник флуду і негативу, політичних і персональних чвар і звинувачень. Хочете говорити про політику - перейдіть у флуд, без модераціі. Якщо ж ні - є безліч інших дуже «корисних» ресурсів поза цим каналом, з іншими правилами і модераторацією, або ж повною іх відсутністю. За бажанням можна перейти туди. Рішення кожного Дякуємо за розуміння,
-
Дякую! Я зрозумів.
-
Перейдіть в гілку флуд і пишіть, що ви забажаєте. Правила спільноти були встановлені командою ПР КУАЕТ в 2022 році, і їх не будуть змінювати через бажання когось висловити свою політичну думку, вибачте.
-
Так, в цьому моменті не можливо не говорити ПРО ПОЛІТИКУ! Тому що вона зараз МАЄ БЕЗПОСЕРЕДНЄ І ПРЯМЕ ВІДНОШЕННЯ до того, який «тормоз» відбувається з українцями в Канаді, які виявили бажання тут залишитися. ДОБРЕ, я більше не буду писати, що я в дійсності думаю… Я Вас почув.
-
Наші wp до листопада 2025, паспорт до 2028 року
-
На ворк перміт подаєтеся як громадянин України, який приїхав по програмі CUAET. І це не залежить маєте ви стаді перміт чи ні.
-
Пишу в особисті
-
Але ж сподіваюсь, що більш реалістично ніж отримання за гуманітарною програмою, особливо для аплікантів які можуть підтвердити спроможність забезпечувати себе фінансово. Припускаю, що введуть якісь додаткові критерії заднім числом.