PR CUAET
-
Я не розумію, що ви маєте на увазі, але загалом ви вигадуєте велосипед. Вам потрібно надати лише ту інформацію, яку вам просять в аплікації, якщо ж в процесі розгляду потрібна буде додаткова інформація по депенданту, бо офіцер надасть відповідний запит
-
Ні їх цікавить чи служив у військовій частині чи ні. Воєнка не рахується
-
Тобто роботодавець має змінити умови контракту? Я ніколи не стикався з такими кейсами тим більш в Канаді.
-
Для університету
-
noc.esdc.gc.ca/Structure/NocProfile?objectid=NeMhZOEB%2FEAEUNDJh6GII0P4KuNLc3%2BifpvB97abXUg%3D
-
Благодарю Вас за информацию для размышления…
-
Ну якщо ви для себе вже все вирішили, то напевно і немає сенсу,тут про щось говорити 🤷♂️. Вихід ви теж знаєте, нова робота
-
Водій шатла на дилершипі.
-
Shhh... quiet now. Muted First for 5 days. Reason: Порушення правила #3 та #4 Повідомлення видалено
-
@rotmans346 [7217963204] був 🔇 обеззвучений. Причина: 5d Порушення правила #3 та #4 Повідомлення видалено
-
З 21 січня це полісі відміняють і подаватися на основі ворк перміту дружини чи чоловіка можна буде лише тоді, якщо працює на висококваліфікованих спеціальностях. Тому хіба мама ваша піде працювати. Татові треба приїхати до 31 березня і податися на продовження по програмі CUAET.
-
Я чітко розумію стратегію підбору споріднених обов'язків, також самостійно витратив багато часу на пошук в базі Ноків схожого на мій актуальний, але безрезультатно.
-
Вы загрузили один, он сохранился, потом загружаете второй, третий.
-
В смысле несколько файлов ? Например прикрепить один паспорт и потом только высветиться отделение на второй паспорт ?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2025/01/financial-assistance-for-gazans-arriving-in-canada-now-available.html Наши конкуренты, их уже на пиар подалось почти что 5 тыщ, из Газы с населением в 2 млн. И их программа еще открыта… Интересно как их обрабатывать будут, если тоже быстро как ГонКонговскую, то тогда станет понятно, если наша программа реально on hold
-
Я працівник ферми. Чи є якість спеціальні програми для таких? Дякую.
-
Расскажи подробнее какой шаттл и где ты водишь?
-
Не будь пессимистом, понимаю ты расстроен, но все же… я бы посоветовал взять консультацию у Остапа, сам брал и остался доволен советами.
-
Дякую
-
Дуже дякую!
12 Jan 2024, 17:45
390960/462754
3 minutes ago