PR CUAET
-
Як довго зараз розглядають стаді?
-
А что за медицинскую карту? На гражданство тоже медосмотр проводить опять нужно?
-
Дуже дякую!! ☺️
-
І ще таке питання... Я записана для себе на вівторок( хотіла передати для чоловіка але вже так не можна) але при наявності слоту в чоловіка ми можемо типу обмінятися записами А чи зможуть його прийняти на мій запис якщо ми покажемо що він записаний в чергу( таким чином підтвердити що система його пускає, що все ок з обліком)?
-
Common law sponsorship
-
Ааа я понял спасибо
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, чи був у когось кейс коли ви жили з хлопцем-канадцем рік, і я чула що завдяки цьому можна податися на pr. Або скажіть хоча б назву як такий випадок називається юридично, щоб я знала, як шукати інформацію. Дякую
-
Это вы сами заходили, открывали свою аппликацию
-
Преводите Украина и все . Никаких ссср, урср нигде не пишите
-
Подойдут
-
Ой не знаю, сказали в анкеті що в нас гроші кешем, і нічого даже не запитали, дали номінацію
-
Я тоже так сделала, номинацию получили
-
Це мова йде про примусове повернення українців з Канади, чи будуть нам створювати штучні / важкі умови, щоб ми поверталися назад, як ті, що не мають власного права вибору? Наприклад, розглядати PR по 5 років…
-
Реєструйтесь як можна швидше. Штрафу не має, але потім треба вірно подати звіт
-
Да только что проверил - так и есть. А то я уже обрадовался 😂
-
Не треба чекати 5 років незвісно чого. Треба подавати на економічні програми. Це завжди був єдиний правильний варіант іміграції в Канаду
-
Modified on похоже меняется когда вы заходите ее просмотреть
-
Ті самі питання маю. Як з язика зняли …
-
Дозапитів не було Стосовно одночасно податись на SP та WP теж намагаюсь дізнатись. Може хтось в групі так робив?
-
Не не нужно. Но знаю иногда могут попросить сдать новую биометрию, но это редко.
12 Jan 2024, 17:45
391084/450239
3 minutes ago