PR CUAET
-
вас никто тат не держит насильно. Вас приютили, помогли, вам никто ничего не должен.
-
Для подачі на такс рефаунд? Пробував обидві. Перша зайшла краще
-
Але ж з 5% даунпейментом кваліфікуватись неможливо?
-
Безкоштовну. Але то була моя перша "проста" декларація. Зараз багацько чого є. Буду пробувати. Поки доки збираю
-
Добрий день.Скажіть будь ласка чи потрібно повторювати мед огляд перед подачею заявки на продовження Work Permit? Два роки тому після приїзду в Канаду я робила медогляд і знімала обмеження у Work Permit.Зараз звернула увагу під час заповнення аплікації на продовження дозволу на роботу що система запитує чи буде робота пов'язана із сферою медицини.Якщо так то пропонують попередньо зробити медогляд.Як поступити правильно?
-
отказ и пройденный медосмотр не связаны. те, кто не подгружал медосмотр, у тех не запрашивали новый медосмотр. офицер сам находил его в базе. будет ли у вас зрячий офицер или слепой, не известно. подгрузив сразу медосмотр, вы ему просто облегчаете работу.
-
І що це вам коштувало?
-
Оформити новий реально, тільки треба ловити вільні слоти для цього в укр.посольстві(Едмонтон, Торонто, Оттава). Якщо встигнете до 31 березня податися на оформлення нового паспорту, можна податися на продовження/отримання нового ворк/стаді перміта і прикріпити заявку, що ви подали на новий паспорт і коли отримаєте новий або продовжений паспорт( у Вашому випадку у травні, за 2 місяці до закінчення паспорту) то добавити скан копії нового/продовженого паспорту до вашої аплікації на продовження/отримання нового ворк/стаді перміта.
-
Я чула від блогера, що саме зараз Конгрес украінців у Канаді підписує колективного листа до Уряду щоб всім українцям автоматично продлили WP , тобто виходить що й тім хто поїхав з Канади або думає поїхати... але на мою думку - автоматичним цей процес ніколи не буде.
-
В реальному часі будь ласка 👍