PR CUAET
-
отказ и пройденный медосмотр не связаны. те, кто не подгружал медосмотр, у тех не запрашивали новый медосмотр. офицер сам находил его в базе. будет ли у вас зрячий офицер или слепой, не известно. подгрузив сразу медосмотр, вы ему просто облегчаете работу.
-
І що це вам коштувало?
-
Оформити новий реально, тільки треба ловити вільні слоти для цього в укр.посольстві(Едмонтон, Торонто, Оттава). Якщо встигнете до 31 березня податися на оформлення нового паспорту, можна податися на продовження/отримання нового ворк/стаді перміта і прикріпити заявку, що ви подали на новий паспорт і коли отримаєте новий або продовжений паспорт( у Вашому випадку у травні, за 2 місяці до закінчення паспорту) то добавити скан копії нового/продовженого паспорту до вашої аплікації на продовження/отримання нового ворк/стаді перміта.
-
Я чула від блогера, що саме зараз Конгрес украінців у Канаді підписує колективного листа до Уряду щоб всім українцям автоматично продлили WP , тобто виходить що й тім хто поїхав з Канади або думає поїхати... але на мою думку - автоматичним цей процес ніколи не буде.
-
В реальному часі будь ласка 👍
-
Ну це досить логічно що українці мають повернутись і відбудовувати Україну, хто інший це буде робити? Вона навряд допоможе мені здається, скоріше за все їх партія буде в меншості через пару місяців. Тому подавайтесь по єкономічним програмам і не розраховуйте на когось, іміграція сюди завжди була складним процесом, якщо не враховувати останні два роки відкритих дверей. Не відмовляю нікого писати листа.
-
Ні, відбулися зміни і тепер чоловіки віком 18-60 мають робити запис самостійно
-
Вітаю.треба податись asap , потім вірно зробити звіт та нарахувати податок з того моменту коли ви перетинули межу 30тис .
-
За 30 днів приходить, перевірте завтра
-
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ Друзі! Хто ще не підписав та хоче долучитися, будь ласка переходимо у форму forms.gle/SY9QpCw2ZomYLHKg6
-
Хто каже взагалі не треба слати їм. Але ж зміна паспортів та Ворк пермітів це ж важливо. Дякую!
-
Женіть його в шию. Немає такої вимоги,працювати
-
Всім привіт, чи правильно я зрозуміла що "Посольство України в Канаді "-це Оттава?
-
Эта волна иммиграции исторически не первая. К сожалению, украинцы, даже те, кто мечтал вернуться в Украину после окончания Первой мировой, тли революции, или после окончания Второй мировой... Никто не вернулся и всем известно почему. Это слишком просто и не дальновидно -" война закончится и все поедут домой восстанавливать ".. какой будет Украина? Как она встретит тех, что уехал и захотел вернуться? И какой там будет строй... Мне, лично, все происходящее не вселяет оптимизма, а напоминает не то Северную Корею в ближайшей перспективе, не то военный коммунизм... Но ничего хорошего лично я не жду... Мой отец прошел этот путь... Вернулся .. в 1945 г. результат -10 лет ГУЛАГ , враг народа.. извините что не по теме. Всем желаю получить PR в Канаде. Независимо от возраста, Украине, к сожалению, мы не нужны.