PR CUAET
-
Схоже це глюк системи, якщо переводиш час на український. По канадському часовому поясі слотів не має
-
Дякую 🙏🌺 на рахунок Binance чат gpt сказав що вийшла с Канади , умови не підійшли .
-
Вітаю! Чи є тут ті, які бачили в січні слоти, в будь-якому консульстві в Канаді і змогли їх забронювати? Відгукніться, будь-ласка. Цікаво, чи це взагалі реально. Ще питання, чи є люди які подавались в інших консульствах Європи живучі в Канаді? Адже в списках документів, завжди пишуть, що треба підтвердження про проживання в країні в якій ти подаєшся. Бачила тут, що люди писали про Нью Йорк, тому цікаво чи це дійсно варіант. Дякую 🙏
-
Вітаю, не знаю всі але мені в роботі попадаються Kraken, Binance
-
Чи є робота для Apprentice HVAC Technician на PE и NL підкажіть будь ласка може хтось знає?
-
Я також подавала в Wealthsimple. Проста, зрозуміла і безкоштовно. По бажанню можна заплатити від 1 долара вдячність за програму , буде така опція :) Як я писала вище - головне знати за що ви можете отримати повернення і що потрібно подавати 👌
-
Доброго дня всім шукаю роботу на позицію Apprentice HVAC Technician або суміжну по Teer 2, Noc 72402, підкажіть може тут є схожі кейси є рік досвіду роботи в Канаді та 3 на судах, на цій позиції.
-
Якщо вам важливо отримати довідку швидко заплатіть 80 доларів за терміновість і в консульстві отримайте довідку протягом години
-
Як же тоді бронювати?
-
Щиро вдячна!
-
Ці слоти були доступні минулої п'ятниці, правда менше хвилини кожен: