PR CUAET
-
І треба адресу отавського embassy ?
-
Вже можна забирати
-
Доброго дня, Лілія! Я виконую саме нотаріальний переклад документів, тобто до перекладу додається повний афідавіт перекладача із зазначенням всіх моїх контактних даних та номера в реєстрі перекладачів перекладацької асоціації ATIS, і виконується нотаріальне засвідчення перекладу.
-
Спасибо большое
-
По Торонто в 19:00 открываются
-
Цікаво, чи отримав вже хтось номінацію з тих, хто був запрошений по EoI?
-
Дякую за відповідь
-
Shhh... quiet now. Muted Ольга for 5 days.
-
Ольга [1607229990] був 🔇 обеззвучений. До: 24/01/2025 21:23
-
За розміщення неузгодженої реклами надалі буде MUTE/BAN згідно з правилами спільноти
-
Францізасьйон, робота в франкомовному середовищі, Хтось перед іспитом з викладачами, які готують до tefaq, tfc, хто сам. Хтось знав франце до приїзду в Канаду.
-
Бо в аплікація , будуть відправлені аплікації на номінацію. Якщо ви їх не відправляли , то їх там і не буде.
-
а не підкажете, будь ласка, як? потрібно створювати новий gc-акаунт? я намагалась створити express entry профіль: попередньо відповіла на запитання Express Entry wizard, отримала reference code, вводила його у своєму gc-акаунті. Але мені приходила відповідь, що у вас вже є анкета на permanent residence
-
Another one bites the dust...! Banned E-Consul Copilot.
-
E-Consul Copilot [7004617951] заблоковано.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, якщо планується зміна місця роботи, але нок залишається тим самим, чи буде рахуватися новий досвід як продовження старого, чи це знову по новій? NOC 12102 – Procurement and purchasing agents and officers
-
Якщо не маєте змоги в старому аккаунті - створіть новий на новий імейл.
-
Подивитися програми можете на сайті education planner bc. Через нього відбувається подання заявок на вступ в усі державні заклади провінції
-
Всем привет, может кто то подсказать, когда новый паспорт появится в дии?
-
Яка вартість курсу для початкового рівня?
12 Jan 2024, 17:45
391244/450113
less than a minute ago