PR CUAET
-
а не підкажете, будь ласка, як? потрібно створювати новий gc-акаунт? я намагалась створити express entry профіль: попередньо відповіла на запитання Express Entry wizard, отримала reference code, вводила його у своєму gc-акаунті. Але мені приходила відповідь, що у вас вже є анкета на permanent residence
-
Another one bites the dust...! Banned E-Consul Copilot.
-
E-Consul Copilot [7004617951] заблоковано.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, якщо планується зміна місця роботи, але нок залишається тим самим, чи буде рахуватися новий досвід як продовження старого, чи це знову по новій? NOC 12102 – Procurement and purchasing agents and officers
-
Якщо не маєте змоги в старому аккаунті - створіть новий на новий імейл.
-
Подивитися програми можете на сайті education planner bc. Через нього відбувається подання заявок на вступ в усі державні заклади провінції
-
Всем привет, может кто то подсказать, когда новый паспорт появится в дии?
-
Яка вартість курсу для початкового рівня?
-
А то по ucc номеру в уряді не побачать. Ну серйозно.
-
Дякую вам за відповідь, хоч вона мене і дуже засмутила. Що ви порадите нам робити?
-
Буквально кілька повідомлень вище від ось цього вашого повідомлення обговорювалася аналогічна ситуація: в людини запис на 18 лютого. Один день різниці з вашим записом в консульство. Прочитайте чат за сьогоднішній день.
-
Прочитайте чат за сьогоднішній день хоча б. Тут є відповідь на ваше питання.
-
Как только изготовят - сразу отобразится
-
Як тільки його виготовлять,то відразу з'являється
-
Це часто є тех помилкою їх системи, коли блокує відкриття нової подачі.
-
Спасибі, я вже отримав інформацію.
-
Я відкрила. Липень виглядав так само
-
Одразу відкривати липень саме останню відкриту дату, так більше шансів
-
Ви 100% нічого не порушите якщо створите ще один акаунт. Але краще зателефонувати в IRCC
-
Задача - НЕ брехати «уряду» і приховувати аплікації, задача - знайти вихід як подати на економічні програми, якщо ваш кабінет gckey видає помилки / проблеми з реєстрацією.
12 Jan 2024, 17:45
391256/449417
15 minutes ago