PR CUAET
-
Беріть інформацію з офіційних джерел Canada.ca
-
Вже працює Резерв+. Просто видалив застосунок, і по новій ввів всі дані, інформацію підтягнуло.
-
Марія, можна питання, здається про продовження WP є окрема гілка. Тоді чому не було прокоментовано? А мої смс про спонсорство викликало бурну агресію. При тому що "спонсорство " я можливо неправильно підібрала до цієї програми реуніфікації. Фактично це спонсорство свого роду. Тому, будьласка будьте égal зі всіма. Ми в Канаді. Дякую ♥️
-
теж хотів зловити, не було
-
В Едмонтон взагалі не дають слоти?
-
Доброго вечора. Хто знає. Якщо людина приїхала як визитор до Канади на пів року. Скільки часу вона має бути іншій країні , щоб знову заїхати як візитор до Канади ?
-
Вітаю! Може хтось підказати? В мене WP до липня 2026. Зараз розумію, виходячи із руху цієї програми, що треба його продовжувати швидко , до дедлайну березня 2025. За 1,5 роки не сподіваюсь вже на ПР. Але питання , якщо продовжити статус на перебування в Канаді , НЕ WP - це буде зараховано, як дотримання вимоги за цією програмою? Чи тільки WP має бути чинний на весь період розгляду справи ?
-
Доброго дня! Чи може мені хтось допомогти. Я маю слот на оформлення закордонного паспорту дитині (дитині не має 12 років) . Чи можу я коли привезу його документи у Консульство податись на оформлення закордонного поспорта собі. Мені сказали що один з батьків може податись , але я не знаю дійсно це чи ні?
-
Доброго дня, ще раз вибачаюсь по цьому питанню, хочеться все таки зрозуміти причинно-наслідкові дії по цьому пункту, вище мені відповіли, що так "так" ставлять тільки ті хто подається на основі пермітів своїх чоловіків/дружин , а ми типу по спец програмі...., але з чого це взяли? Я просто не бачу там ніде розділення на тих чи інших.... . Чи може хтось показати, звідки взялася думка, що там треба поставити саме "no" тому що ми подаємося по спец програмі, де це вказано, щоб приплісти його до того запитання?