PR CUAET
-
Я пробувала з робочого компʼютера на канадському часі, навіть в календар не заходить.
-
-
Для початку: за який статусний документ ви говорите? На вп, фактично, теж немає дедлайну, яку ви зможете його подовжити на загальних умовах, а не як власник КУАЕТ.
-
Я не розумію звідки люди беруть інформацію про зависання сайту, скільки було слотів… звідки така інформація ℹ️. Сайт дійсно не зависав, завантажувалось і все оновлювалось норм.
-
Так само
-
У мене сайт грузився добре і не зависав. Не було ні одного слота.
-
Якщо на початку тільки чоловік реєструвався в ircc і подався на візу та ворк перміт то просто зараз мені потрібно ще зареєструватись
-
30 хвилин щосекунди оновлюю сайт і навіть не запустило до календаря по Едмонтону🤷
-
Офіційно в Канаді немає конкретного встановленого мінімального терміну, який людина повинна провести за межами країни перед повторним в’їздом як візитор. Загальне правило: 6 місяців перебування за 12 місяців CBSA зазвичай очікує, що візитори перебуватимуть в Канаді не більше 6 місяців протягом 12-місячного періоду. Себто якщо ви були в Канаді 6 місяців поспіль, вам рекомендується залишити країну щонайменше на такий самий період, перш ніж повторно подавати заявку на в’їзд.
-
Як я зрозуміла подача доків на новий паспорт з 10.00 до 14.00.
-
Так само.
-
Стосовно програми відповідь надали - варто лише сповістити офіцерів про новий статусний документ через веб форму. Документ має бути активний Ви маєте на момент FD фізично бути в Канаді А от «що за документ», як робити і дедлайни - у відповідну гілку.
-
Там можна додати до 10 документів. Подивіться уважно.
-
Дякую . але ж я стосовно програми питала цей нюанс.
-
Ось цей: extension of stay as visitor . Я так розумію це альтернатива для статусу для програми, коли ВП закінчився , якщо не продовжив ВП до дедлайну. На загальних умовах складно, не має наразі такої можливості.
-
Для початку: за який статусний документ ви говорите? На вп, фактично, теж немає дедлайну, яку ви зможете його подовжити на загальних умовах, а не як власник КУАЕТ.