PR CUAET
-
Дякую! А чи є у вас вде якась відповідь чи ви тільки подали?
-
Дякую
-
Добрий день. Скажіть будь ласка, чи є тут ті, хто подовжує ВП зараз і працює і сфері, де треба зняти обмеження? Я працюю в медицині і мій останні медицині огляд був в 2023, чи робили ви новий мед огляд чи просто закріплений новий? Я не виїзжала з Канади з 2022 року.
-
по AOS відбирають www.alberta.ca/system/files/im-aaip-draw-history-summary.pdf
-
На жаль, так - ці нововведення вступають в силу з 21 січня. І якщо мама не буде працювати по одній з спеціальностей(їх перелік оголосять 21 січня), то тато не зможе податися на ворк перміт на основі її ворк перміту.
-
Це ви напевно, як заповнювали аплікацію на стаді перміт, поставили в цій анкеті галочку, шо вам треба ворк перміт. Але цей ворк перміт - опція лише для студентів університету, в програмі яких є co-op. Просто так не видають - треба мати підтвердження від універу про co-op.
-
Це особистий досвід сотень людей які тут ловлять слоти. Слоти розбираються за 5-10 секунд. Тому багато хто не встигає навіть побачити їх. Прочитайте гілку за кілька днів і будете експертом. Кілька тижнів тому слоти висіли у вільному доступі по пів дня.( це не стосується Едмонтона, там розбирали завжди швидко)