PR CUAET
-
www.instagram.com/p/DDfIkuXtg4V/?igsh=a2d1bW1iMnYzemN3
-
Дякую за відгук)
-
Вам не потрібен visitor record, якщо ви маєте на увазі visitor visa, то спочатку work permit, потім visa Все це можуть зробити тільки якщо у вас новий паспорт є
-
Вітаю, дитині видали візіт рекорд всього на 6 місяців. ( паспорт до 2028, наші wp до листопада 2025. У когось було що всього на 6 місяців дали? Дякую
-
А паспорт до якої дати?
-
Добрый день, подскажите пожалуйста что в таком случае делать, если первый въезд в канаду был 2024-03-22 и ниже обведено красным введите другой адрес въезд в Канаду, а если они совпадают и я ни разу не выезжал с канады что мне делать в такой ситуации, с пустым окном оно тоже не пускает.
-
вам спасибо, так я просто константирую факт
-
Підкажіть хто недавно забирав паспорт в Едмонтоні, чи потрібно завчасно приходити до прийомних годин та як все пройшло, дякую
-
У вас є паперовий документ WP?
-
Видимо потому что я заехала после апреля 24го и там на усмотрение офицера, вот он и решил, что на пол года)
-
Work permit дает право нахождения в Канаде Visitor record для туристов, детей и людей которые не работают
-
Паспорт есть до 31го года. Visitor visa в паспорте к меня на 10 лет. Штамп на пол года дали. Тоесть, я подаю на wp и жду подтверждение, потом на продление пребывания? На сайте написано, что в этом случае - visitor record нужно?
-
Так обовʼязкове без нього теж не пускають далі
-
Доброго дня, підкажіть, з подовженим паспортом в консульстві можна податись на закритий ворк перміт, PR, як взагалі Канада відноситься до цих паспортів?
-
А чому вам не видали WP на три роки? Просто зараз до кінця березня, подають ті хто заїхав в Канаду до кінця березня 2024
-
Там наче написано що заповнювати тільки якщо відрізняється від відповіді в першому, це обов’язкове поле?
-
Як не вносити якщо це обов’язкові пункти аплікації? Не вносити літери ви маєте на увазі? Тільки цифри?
-
До 31го
-
Добрый день, подскажите а если я подам на продление WP только себя (аккаунт мой) а мужа не буду указывать в анкете. А потом , в марте, например, я могу на него подать с этого же аккаунта?
-
Ми з сім’єю подавалися на новий WP два місяці тому, очікуємо…
12 Jan 2024, 17:45
391470/474652
6 days ago