PR CUAET
-
Дякую за відповідь
-
Мнения разделились😂
-
Ті кого вибрали на Alberta EE. По aos ще зарано.ще не роздали тим ,хто раніше подавався
-
Почему указывать мужа то не будете? Да, можете со своего аккаунта подать и его
-
Програма працює з кінця вересня.
-
Окремо він собі потім має створити .
-
Якщо є два закордонні паспорти, то вносити данні обох і прикладати скани обох (обидва дійсні)? Чи вистачить одного?
-
А тут последнюю строчку или предпоследнюю? Я то хотела бы permanently…
-
Здравствуйте. На заполнение продление Визитор рекорд ребенка в заявке последние 2 вопроса “ optional Documents “ что там нужно вписать?
-
More than 6 months
-
Теж цікавить, якщо до 26 чи дають на довше
-
Привіт, можливо в когось була така ситуація. В серпні подавалась на продовження і отримала перміт до кінця дії паспорта 2026. Отримала новий паспорт і ось подалась знову на продовження, щоб продовжити до 28. Подалась разом з чоловіком зі свого кабінету в одній заявці. Питання- йому листок з тимчасовою дією на момент продовження прийшов, а мені ні….
-
Ну одному ребенку получили. Подали другого ребенка… на другого ждем. А что по вашему мнению там нужно добавлять ?
-
Так само і Оттава
-
Интересно дают ворк пермит до 28 года у кого сейчас до 27… ? Кто получил уже ответ? Бо слышала что отказывают и пишут что у вас и так длинный срок по ворк.
-
А вы уже получили, прошло все?
-
Торонто.Пише вільні слоти є на кожну середу але коли вибираєш то пише зайнято… Незрозуміло
-
Я ничего не добавляла туда
-
Вроде ничего
-
Про це вже дуже багато разів писали тут в чаті. Це глюк системи. До липня все зайнято, тому немає сенсу гортати календар від січня в пошуках слоту. У відповідний час потрібно одразу перейти на липень, тоді є великий шанс спіймати слот. Всі слоти до травня люди розібрали ще в листопаді, коли тільки запустили цю нову систему. Ті слоти, від яких хтось відмовився або які не підтвердили вчасно, не з'являються знову у вільному доступі, а переходять тим, хто стоїть в черзі очікування. Тому все те, що ви бачите, як "вільний" слот раніше липня, це глюк системи і насправді вони зайняті.
12 Jan 2024, 17:45
391499/450601
29 minutes ago