PR CUAET
-
Нічого. Додаткові документи - можете підгрузити ,якщо треба в client information
-
Ну я не знаю, тут апликация для заполнения, но я так поняла этим кто за пределами Канады
-
Ну ви питаєте чи потім ви можете додати аж в березні? Я пишу ні . Або зразу додаєте ,або потім він окремо .. А люди вам просто відповідають - можна двом ,нащо одному і.д.
-
Це глюк системи.
-
Доброго вечора, якщо податись на новий паспорт в одній з країн Європи, чи можна там замовити доставку у Канаду, або щоб в тій країні де зробив, отримала паспорт довірена особа?
-
Я в Манитобе подача 3 ноября, получение 21 ноября, также у дочки и мужа все быстро получилось
-
Якщо професія та сама і в документах від обох роботодавців будуть однакові обовʼязки , то буде рахуватись загальний досвід
-
Як в одній заявці? Потрібно кожному
-
Чому ви довіряєте блогерам, а в чаті нікому не довіряєте і сперечаєтесь.
-
Мене цікавить саме Едмонтон, на жаль, але я перевіряю інші консульства також, і ще ні разу не бачила. Як тут вже писали, навіть не видно календаря.
-
Дякую
-
Ви ж вмієте користуватися гуглом?
-
Спасибо
-
Підкажіть а чекати результат подовження WP скільки? Якщо я подамся але на певний час виїду з Канади це не проблема?
-
Тоже интересует этот вопрос
-
@reallovelove перенесено
-
Підкажіть а чекати результат подовження WP скільки? Якщо я подамся але на певний час виїду з Канади це не проблема?
-
Навряд чи 🤷 треба писати до консульства
-
А в якій країні Європи ви плануєте податися, якщо не секрет? Скрізь треба підтвердження тієї країни, шо ви там проживаєте. Чи десь цього не потребують?
-
🔤🔤🔤🔤🔤 🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 ЗА ЯКІ ПОРУШЕННЯ МОЖНА ВТРАТИТИ ЧИ НЕ ОТРИМАТИ PR СПІКЕР: МІГРАЦІЙНИЙ КОНСУЛЬТАНТ ОСТАП БОСАК [email protected] @ostapbosak youtu.be/8LmA5I49XnU?si=BUf4YFqshun4RMbP
12 Jan 2024, 17:45
391519/450601
34 minutes ago