PR CUAET
-
Так, може бути відмова
-
У меня мама была в процессе уже спонсорства. Квебек. Долго очень, реально(( Но уже была в средине. Тут появилась эта программа, решили переключиться. Только потому что как сказали эта программа идет вне квот, и плюс тут обычный ПР. То есть мама как пенсионерка могла бы подавать на соц помощь и иметь медстраховку. А по спонсорству ты 10 лет (в Квебеке, в остальных провинциях 20 кажется, не уверена точно) - не имеешь права ни на соц помощь, ни на медстраховку от провинции.((( Поэтому переметнулись сюда, там отменили. Деньги не вернули так как уже был запущен процесс. Теперь сидим и не понимаем - правильно ли сделали с новыми этими веяниями…(
-
Если не ошибаюсь, 20 фотографий, совместных. Свадьба гости друзья поездки обеды друзья
-
t.me/prcuaet/336574/447056
-
А так, я теж вказала два варіанти імені. Велике дякую за відповідь! Я вважаю що потрібно буде різні переклади, тим паче у російському нац паспорті є знизу латинськими буквами.
-
Я переважно не пишу. І вказую назву яка була на момент народження (відповідно та яка в документах). ПРи тому якщо те ж саме місто вказувати проживання в 2020 му наприклад - то там вже буде Маріуполь
-
Якщо в вас вже прострокований, тоді, звісно неможна. Бо цей лист не заміняє ворк-перміт при поверненні
-
Якщо імена дійсно різні (наприклад в двох різних паспортах закордонних по різному транслітеровані), то я б робив різні переклади. Проте це як на мене не є аж дуже прицнипово, бо я б всеодно оба імені декларував в формі 0008, і писав коротке пояснення по цьому
-
Плюс много разных форм.. там и финансовые возможности, и совместный банк.. много всего..
-
Кожен, звичайно, робить, як вважає за потрібно. Але якщо в вас є на руках діючий ворк-перміт, то ви можете виїзжати. Офіційно ніде немає умови не виїзжати до розгляду.
-
В Канаді є три консульства України, де можна подати документи на новий паспорт: в Едмонтоні, в Оттаві та в Торонто. Кожен з них має свій офіційний сайт, де детально розписано,що потрібно для оформлення закордонного паспорта.
-
Хоча, я ось щойно зайшов в РЕЗЕРВ+ і оновив його версію, то зміг замінити номер телефона на Канадський. Раніше не давало це зробити.
-
Я писала в посольство з таким питанням і вони відповіли що я можу так зробити. Тому я думала що хтось знає як правильно написати заяву.
-
Я своїй в 15 робила перший ворк перміт з її власного кабінету, не зі свого. Думаю, проблем не має бути, не забудьте вказати Ukraine 2022. Але лише офіцер приймає рішення, то тут сказати точно, що він вирішить, важко.
-
Надеюсь завтра увидим продолжение выдачи FD и ecopr
-
You need to be an admin to do this.
-
Ні такого теж немає Отримую тільки я чоловік нічого не отримує
-
Я подписывался и дату ставил от руки уж коль скоро пришлось сканировать. Ручная и цветная подпись кажется в таких делах более убедительной
-
А мы были на этапе оплаты..ну, посмотрим. Я все еще верю в IRCC😍
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, зловила слот, в особистому кабінеті відображається, але на пошту нічого не прийшло . Як витягти його в пдф-файлі ?
12 Jan 2024, 17:45
391649/474652
19 days ago