PR CUAET
-
Підскажіть будь ласка. Ми подалися на ПР по возз'єднання сімей. Ми не вказували, що в сина діабіліті , бо там було таке питання тільки для осіб старше 18 років. Зараз потрібно продовжувати ВП і то потрібно вказати в його анкеті, бо є таке запитання. Які можуть бути наслідки?
-
Уточните пожалуйста, для тупой, что такое АОP и engibility?
-
Тут не підкажу. Я з самого початку робила ворк після візітор, щоб вона могла працювати на канікулах.
-
Добрий вечір! Моєму синові 16 років, id паспорта немає, а є лише закордонний, що незабаром закінчується. Маємо слот на квітень в Едмонтоні, але переживаю чи без id паспорта подамося. Чи був хтось у схожій ситуації - саме після 16 років ( бо на сайті "пред явити id - при наявності" - написано лише для дітей до 16)?
-
Извините, потеряла свой вопрос насчет AOP. И что значит, что родственникам в Канаде надо присоединиться в либеральной партии? А если они состоят в консервативной партии?
-
Здравствуйте, я подалась на продление WP, а теперь хочу заполнить аппликацию для мужа. Нужно его отдельно регистрировать на IRCC, или в моем профиле, просто добавить аппликацию?
-
Ми одна із родин, що паралельно подалися за програмою Sponsor Your Spouse. Дізнавалися в агентів із IRCC, чи можна діяти таким чином, і отримали підтвердження, що це допустимо. Additionally, в групі також підтвердили, що такий підхід є можливим. Агенти із IRCC також зазначили, що у разі позитивного рішення по одній із програм, інша анкета автоматично видаляється із системи. @OstapBosak , чи могли б ви прокоментувати це будь ласка? Дякую
-
В service Canada
-
Доброго вечора! Підкажіть, хто із чоловіків нещодавно забирав із посольства у Торонто закордонний паспорт. Як зараз із видачею? Чи відповідає дійсності інформація на сайті, що видача здійснюється кожного дня із 13 до 14:00? А також, які документи у вас питали під час видачі?
-
Просто документ, що підтверджує навчання в школі
-
Спасибо!