PR CUAET
-
По UCI вони Вас ідентифікують
-
Загалом треба вказувати. Наразі певно все одно нічого не зроблять, і зразу буде ясно що до чого і що робити. АТІП тут можна взяти atip-aiprp.tbs-sct.gc.ca/en/Home/Privacy
-
Адміни, щиро дякую за створення нової гілки це дійсно стане корисним і необхідним🫶
-
Так був і мандамус
-
Паспорта заканчиваются в январе 2026 года, на какой срок дадут VR, если его продлить… огромная Вам благодарность!
-
Чи хтось знає садові компанії, які вирощують та продають яблука. Маю досвід у садовому бізнесі, Встановлення сіток проти граду для саду.
-
А якщо вказати, то у всіх членів сім'ї в заявці вказувати чи тільки в особи з дісебіліті?
-
Спасибо
-
Приїхали..... .
-
Як гроші є то чому б ні; але як є історія військової служби то не факт що недарма
-
Тільки комп або ноутбук. На телефон не скачається.
-
10 хвилин тому, на Фейсбук, читала пост дівчини, яка поїхала в п'ятницю за паспортом і не отримала, бо по п'ятницях не видають
-
Дякую
-
І так відповіли бо форма була тільки для мене і чоловіка
-
Хто може допомогти подовжити WP? Сама не можу, не розумію!🙏
-
А хіба зараз можна вказати, що звільнені від оплати ?
-
Куает в тому плані мало відрізняється від візітор
-
В Едмонтоні не видають. Читайте на сайті свого консульства.
-
Подскажите пожалуйста, я правильно понимаю, если год или больше работаю в Альберте, то это 21 балл?
-
именно помогло. задача мандамуса не в получении положительного решения, а получении в принципе решения, когда по анкете тишина и отсутствие какого-либо движения годами
12 Jan 2024, 17:45
391775/450961
about a minute ago