PR CUAET
-
Словить слот (своя история). Слетать в Торонто- очень удачно получилось купить билет туда-обратно за 230 долларов. Доставка паспорта из Украины в Торонто Укрпочтой - около 280 гривен. Теперь нужно решить задачу с получением паспорта на руки. Очень не хочу тратить ещё целый день и сколько то денег на поездку в Торонто и обратно в Виннипег.
-
Отримання дестатуту не впливає безпосередньо на процес отримання громадянства Канади, якщо всі інші вимоги для натуралізації виконані.
-
А можна також попросити інструкцію? Дякую.
-
Для отримання громадянства Канади потрібно підтвердити знання англійської (або французької) мови на рівні CLB 4 або вище (за Канадськими рівнями володіння мовою). Це базовий рівень володіння мовою. Якщо ви маєте базові навички розмовної англійської, тест не буде надто складним. Для подачі заявки на громадянство Канади тест повинен бути: - Дійсний на момент подачі заявки. - Якщо ваш тест був зданий більше ніж 2 роки тому, його можуть не прийняти, тому бажано, щоб він був не старший ніж 2 роки.
-
Доброго!
-
Подскажите пожалуйста какой статус проживания в стране указывать если до Канады жил в Польше под статусом UKR PESEL? Other >> UKR PESEL?
-
Добрий вечір! Підскажіть, будь ласка, у дитини інвалідність, CRA підтвердила нам, коли заповнювала форму, вказала, що прошу перерахувати податки за 2023 рік. Довго чекали того перерахунку і перерахували тільки мені, але я другий рік не працюю і відповідно нічого мені не повернули. Я думала, що перерахують чоловіку, бо ми з сином депенданти, але ні. Чи можливо якось на чоловіка цей disability tax credit оформити? Бо маємо подаватися за 2024 рік, і я знову не працювала, тільки чоловік. Дякую
-
Максимум 11.