PR CUAET
-
Чи може хтось надіслати посилання за яким реєструватися на співбесіду. З якихось причин посилання під відео з інструкцією до візи DS-160 у мене не працює😞дякую
-
Скажіть, будь ласка, чи потрібно заповнювати для дитини форму 5713?
-
Підкажіть будь ласка, як подати заявку на продовження Visitor records дітям 11,15 років? Може маєте інструкцію, то буду вдячний)
-
Якщо маєте як мінімум рік досвіду в Канаді/Альберті , то вже 21
-
Пошукайте на ютуб канал My life in Canada. Буквально 9 січня сім'я подавала на вп чоловіку і записали відео на своєму каналі.
-
youtu.be/aHHQF3n14GY?si=VtU4LHESfcpPZvCw
-
Там повернення йде на primary caregiver , я так розумію що за замовчуванням то мама
-
Дякую. Шкода, бо другий рік нічого від того disability tax credit не будемо мати😔
-
Так
-
Мабуть батька треба було в формі 2201 вказувати , коли подавалися A supporting family member is someone who the person with the impairment depends on for at least 1 of the basic necessities of life(food, shelter, and clothing). The family member must be 1 of the following: their spouse or common-law partner their child or grandchild their parent, grandparent, brother, sister, uncle, aunt, niece, or nephew a child or grandchild of their spouse or common-law partner a parent, grandparent, brother, sister, uncle, aunt, niece, or nephew of their spouse or common-law partner
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка в доньки 13 років стаді він закінчується 30 вересня і паспорт закінчується 30 вересня 2025, коли краще подавати на продовження, вже після продовження паспорту? Бо на новий маємо слот на червень навряд чи новий паспорт встигне прибути до Канади за 2 місяці. Коли податися на продовження то в школі ж можна навчатися поки розглядається продовження стаді?