PR CUAET
-
Пошукайте на ютуб канал My life in Canada. Буквально 9 січня сім'я подавала на вп чоловіку і записали відео на своєму каналі.
-
youtu.be/aHHQF3n14GY?si=VtU4LHESfcpPZvCw
-
Там повернення йде на primary caregiver , я так розумію що за замовчуванням то мама
-
Дякую. Шкода, бо другий рік нічого від того disability tax credit не будемо мати😔
-
Так
-
Мабуть батька треба було в формі 2201 вказувати , коли подавалися A supporting family member is someone who the person with the impairment depends on for at least 1 of the basic necessities of life(food, shelter, and clothing). The family member must be 1 of the following: their spouse or common-law partner their child or grandchild their parent, grandparent, brother, sister, uncle, aunt, niece, or nephew a child or grandchild of their spouse or common-law partner a parent, grandparent, brother, sister, uncle, aunt, niece, or nephew of their spouse or common-law partner
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка в доньки 13 років стаді він закінчується 30 вересня і паспорт закінчується 30 вересня 2025, коли краще подавати на продовження, вже після продовження паспорту? Бо на новий маємо слот на червень навряд чи новий паспорт встигне прибути до Канади за 2 місяці. Коли податися на продовження то в школі ж можна навчатися поки розглядається продовження стаді?
-
Можливо не уважно заповнила ті документи. Ви не знаєте, чи якось можна внести зміни? Чи то вже пізно?
-
А якщо їздили в відпустку за межі Канади ?
-
А у вас было письмо о предварительном одобрении ворк пермита? Может в этом письме срок указан до 8 апреля 2025г. А офицер может сейчас выдать ворк пермит как на три года, так и до даты в этом письме. К сожалению вы уже не сможете подать заявку на ворк пермит и получить новый. Эта опция возможна только для тех кто заехал до 31 марта 2024 г.
-
Підкажіть,будь ласка,чи потрібно переробляти медогляд,для подачі на новий ворк перміт,якщо попередній робили рік тому,але виїжджали з Канади на 6 місяців і 12 днів?Дякую.
-
Доброї ночі,підкажіть ,будь ласка ,які документи збирали на подачу на pr ( sponsorship program) на себе і дітей? Які переклади потрібні? Дякую
-
Привіт. Друзі, допоможіть. Ситуація: віза дитини вклеєна у мій паспорт, живемо в Канаді майже 3 роки. Зараз зробили закордонний паспорт в Україні, і в ньому візи немає, але та що в моєму паспорті не прколена. У Франкфурті не пустили на літак, підкажіть що робити, я у відчаї