PR CUAET
-
User Лиза has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Друзі, підскажіть будь ласка. Для запису в консульство для подачі на новий закордоний. Що необхідно? Якщо не маю дію і єлектронного ключа. Є якісь інші варіанти?
-
Цікавить чи це випадок «як повезе».
-
Попробувати летіти з іншого аеропорта
-
User Дарина Чистякова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Ні, всі. На окремому листку пишіть прізвище , юсі, назву розділу і дописуєте
-
А ви бачили, якого року той пост? Ця інформація не актуальна
-
Бачила,2024.Я Рада,що вже не актуально.Дякую
-
User Алексей has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
2 вакансии на провинцию, можете податься до переезда и посмотреть )
-
Чесно кажучи, сам не зрозумів, довгий час пробував і було те саме, що і у вас, а потім через декілька спроб вийшло
-
Очікування на AOR зараз 5+ місяців. Потім - як пощастить: від пари місяців до року. Спробуйте подивитись в гілці Хронологія.
-
Скажіть , будь ласка, а якщо подаюсь я і син , то це 2 різні заяви і 2 слоти?
-
Квота номинаций на всю провинцию 1000 штук на всех.Шанс ее получить уменьшается с каждым днём.Тут самая большая безработица в Канаде.
-
User Aндрей has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Тест принимают просроченный. Я подавала в 2022 IELTS за 2017
-
Тест новый сдавать не надо. Если уже сдавали раз и уровень 4 или Выше - не важно сколько ему лет, его принимают ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=595&top=5
-
Послухаю
-
Через польский банк не має проблем
-
Я пишу пояснювальну записку. Бо в мене навпаки, всюди Маріуполь, а в свідоцтві Жданов. У чоловіка інше місто, але там теж, і місто і область різні назви. Я написала LoE, де пояснила все офіцеру з чіткими датами перейменування.
12 Jan 2024, 17:45
391875/450601
27 minutes ago