PR CUAET
-
User Алексей has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Скажіть , будь ласка, а якщо подаюсь я і син , то це 2 різні заяви і 2 слоти?
-
Квота номинаций на всю провинцию 1000 штук на всех.Шанс ее получить уменьшается с каждым днём.Тут самая большая безработица в Канаде.
-
User Aндрей has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Послухаю
-
Через польский банк не має проблем
-
Я пишу пояснювальну записку. Бо в мене навпаки, всюди Маріуполь, а в свідоцтві Жданов. У чоловіка інше місто, але там теж, і місто і область різні назви. Я написала LoE, де пояснила все офіцеру з чіткими датами перейменування.
-
Доброго дня Яна, підкажіть як з Вами зв'язатись для отримання консультації та супроводу? дякую
-
Правильно пише модератор, після отримання Есopr віза буде анульована, бо не можна бути одночасно в статусі тимчасового і постійного резидента, тоді для повернення у країну треба інший документ ( ворк перміт не є підставою для вʼїзду) Щоб з інфою сотка не залишитися потім на кордоні ( краще перевіряти інфо на офіційних сайтах
-
Доброго дня , на офіційному сайті пише що паспорти видають в понеділок з 17.00-17.30 чи це є дійсно так ??? Дякую
-
User Юлия Ковкова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
-
Усім привіт. Маємо таке запитання. А на скільки погано чи взагалі впливає на позитивне рішення Гуманітарної програми наявність діючої ТОВ в Україні, якщо ти являєшся співвласником? Можливо у когось такі кейси вже були. Дякую.
-
Доброе утро. Подскажите пожалуйста, где записываться в очередь на продление украинского загран паспорта в Канаде. Мне выпадает "свободных дат нету"