PR CUAET
-
Очікування на AOR зараз 5+ місяців. Потім - як пощастить: від пари місяців до року. Спробуйте подивитись в гілці Хронологія.
-
Скажіть , будь ласка, а якщо подаюсь я і син , то це 2 різні заяви і 2 слоти?
-
Квота номинаций на всю провинцию 1000 штук на всех.Шанс ее получить уменьшается с каждым днём.Тут самая большая безработица в Канаде.
-
User Aндрей has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Тест принимают просроченный. Я подавала в 2022 IELTS за 2017
-
Тест новый сдавать не надо. Если уже сдавали раз и уровень 4 или Выше - не важно сколько ему лет, его принимают ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=595&top=5
-
Послухаю
-
Через польский банк не має проблем
-
Я пишу пояснювальну записку. Бо в мене навпаки, всюди Маріуполь, а в свідоцтві Жданов. У чоловіка інше місто, але там теж, і місто і область різні назви. Я написала LoE, де пояснила все офіцеру з чіткими датами перейменування.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка якщо не має довідки про присвоєння ІПН, чи можна без неї податись на закордонний паспорт? Також немає довідки про реєстрацію місця проживання так як будинок продали
-
Доброго дня Яна, підкажіть як з Вами зв'язатись для отримання консультації та супроводу? дякую
-
Правильно пише модератор, після отримання Есopr віза буде анульована, бо не можна бути одночасно в статусі тимчасового і постійного резидента, тоді для повернення у країну треба інший документ ( ворк перміт не є підставою для вʼїзду) Щоб з інфою сотка не залишитися потім на кордоні ( краще перевіряти інфо на офіційних сайтах
-
Доброго дня , на офіційному сайті пише що паспорти видають в понеділок з 17.00-17.30 чи це є дійсно так ??? Дякую
-
User Юлия Ковкова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Привіт громадо. Може хто поділиться досвідом стосовно Access to Information and Privacy (ATIP) Online Request. Коли варто писати? І ще чула, що є наче терміни на кожному етапі. Чи може хтось поділитися такою інформацією? Може підкажете? Дякую
-
Усім привіт. Маємо таке запитання. А на скільки погано чи взагалі впливає на позитивне рішення Гуманітарної програми наявність діючої ТОВ в Україні, якщо ти являєшся співвласником? Можливо у когось такі кейси вже були. Дякую.
-
Доброе утро. Подскажите пожалуйста, где записываться в очередь на продление украинского загран паспорта в Канаде. Мне выпадает "свободных дат нету"
-
User Ксения Богданова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Мира has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Алиса has been kicked from the chat because this user is in spam list
12 Jan 2024, 17:45
391886/450961
5 minutes ago