PR CUAET
-
Дякую
-
На титульной написаны условия работы и до какого выехать. На оборотной стороне - информация о нахождении и продлении ВП.
-
Усім привіт! Підкажіть, будь ласка, чи летів хтось в Україну/Європу подаватися на новий паспорт? Де найшвидше можна буде отримати, в Україні кажуть 10-14 днів, а як у Європі? Також, чи хтось подався на TRP, але з дійсним закордонним паспортом. Дякую!
-
Ну я не знаю,местные офицеры говорили что будут выбирать только высококвалифицированных.Работники макдональдсов им уже не нужны))
-
А хтось колись мав можливість додзвонитися до консульства в Торонто? Бо я телефоную і просто ніхто трубки не бере і завершується дзвінок, навіть немає лінії очікування..
-
Справку о семейном положении (свидетельство о праве на вступление в брак) . Где взять такую справку? Подскажите пожалуйста
-
значит у вас не было предписания сдавать медицину.
-
У нас зимовий шторм, може затримується доставка
-
вони розраховуються по вашій декларації, сьогодні мали б прийти
-
Хто подавався в грудні (середина, чи кінець), вам вже виготовили паспорт? Два паспорти висять в статусі Відправлено на персоналізацію з грудня
-
Поняла, спасибо!
-
при подачи на новый wp, если придет запрос сдавать медицину, то вы ее сдадите. если не придет, то сдавать не надо
-
Чи може є спеціальні години коли вони відповідають ?
-
Дякую!)
-
Справку о семейном положении (свидетельство о праве на вступление в брак) . Где взять такую справку? Подскажите пожалуйста
-
Якщо ви отримуєте чеком тоді може бути трішки пізніше, у вашому CRA кабінеті вказано в які дня місяця у вас виплати
-
Дякую, спробую!
-
во время рассмотрения придет запрос пройти медицину
-
Это будет указано на самом ВП тоже помимо емейла?
-
Була цієї пʼятниці в Торонто. Забрала паспорт
12 Jan 2024, 17:45
391989/450963
2 minutes ago