PR CUAET
-
А ви на який місяць дивитеся слоти?
-
Просто чекайте, вашу аплікацію перевіряють.
-
Привет всем , подался в июне (aos) , aor и запрос на биометрию пришел 28 октября, 29 сдал и тишина, есть кому что приходило после аор в последние дни ?
-
Подскажите, пожалуйста, какая последняя дата подачи была по Порталу 1?
-
Высококвалифицированных это тир 0,1?
-
А куди прикріпляти?
-
Ребята, при заполнении раздела о работе в ВП, что мне писать, если я не работала, пенсионерка - на содержании детей?
-
⚡️⚡️⚡️⚠️⚠️⚠️⚡️⚡️⚡️ Індивідуальні листи до пані Христі Фріланд, пана Марка Мілера та декількох депутатів були відправлені сьогодні вранці. 🔵 Насамперед хочемо висловити слова вдячності власнику даного чату Вадиму @prcuaetua та адмінам, що дозволили розмістити лінк з листом у цій спільноті та допомогали поширити по локальним телеграм каналам. 👍👍👍 🔵 Також окреме дякую хочемо висловити Марині Коротич, яка перша підтримала нас і поширила лінк у себе в соцмережах. 🔵 Ну і звичайно, всім Вам, що ви підтримали нашу ініціативу, ширили допис серед рідних і знайомих і підтримали нас своїм підписом. 🔵 Завдяки такій злагодженій співпраці всіх і кожного, всього за 2,5 дні ми зібрали 732 підписів. Люди, ви просто неймовірні. ❗️❗️❗️ Віримо що наш голос буде почутим. ☀️☀️☀️ З приводу відповідей на наш лист будемо інформувати тут в групі. Всім гарного дня і ще раз хочемо сказати- дякуємо! Ваша ініціативна група! ❤️
-
7 листопада
-
Але тоді ж пропадуть гроші, які платились за одну з програм, так ?
-
А хтось знає як це працює? Типу ти подаєшся, а там хто перший того і тапки? Типу наприклад в нас воркперміт на 3 роки і ми при подачі наприклад десь в черзі на 15000му місці. Якщо по 3-4к номінацій в рік, то виходить за три роки ніяк не встигнути (якщо не пріоритетний НОК)?
-
Понятия не имею какие у них запросы)
-
Доброго дня спільнота. Якщо мені останній ворк перміт видали на неповні 3 роки до квітня 2027, то коли я можу податися на новий ворк перміт за новим паспортом? Я
-
А детям куда? Туда, как указал имэйл в апликации? Спасибо
-
Приходят на каждого в кейсе, на одну почту, ту что указана как контактная в апликации.
-
На липень
-
100% повертають, якщо ще нема аор - не взяли в обробку я не думаю, що отримаю аор по reunification ще як мінімум 1,5 роки (подавалась у жовтні 2024)
-
Если можно, плиз разъяснить пожалуйста, если в заявке 2 взрослых и двое детей, портал1 и 2 приходит только основному заявителю или каждому на их имэйл ? Заранее благодарю
-
Вважається, але по факту ні на що не вплине
-
Спасибо!
12 Jan 2024, 17:45
392032/450756
5 minutes ago