PR CUAET
-
Дуже просто. Описуєте свою ситуацію. Що так то і так то: подались тоді то, АОР тоді , але більше року нема заворушень, можливо лі дізнатись імʼя офіцера хто веде мою справу та коли будуть подальші дії по справі. Вони запросять заповнити форму на представника. Ви відправите і вони запитають. І в ноті ах вже 💯 зʼявиться запит від депутата
-
Дякую! Я думала тільки після eligibility можна.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/family-sponsorship/spouse-partner-children/spouse-common-law-partner-canada-open-work-permit.html
-
Я правильно зрозуміла, що після AOR можна легально перебувати в Канаді, але не можна подаватися на work permit?
-
Дякую, сподіваюсь що AOR по цій програмі будуть роздавати швидше ніж по воззʼєднанню сім’ї 😅
-
Підскажіть хто скільки очікував після 2 порталу був запрос на підтвердження знаходження в Канаді і фото . Який наступний єтап і скільки чекали? Я так розумію це вже фінішна пряма
-
User Дарина Чистякова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Я насправді теж так думав, бо в eligibility letter вони пишуть «тепер можете подаватись на ворк перміт». Але почитавши джерела бачу, що можна після АОР (або і до АОР якщо терміни виходять)
-
Дякую за пораду Написала лист звернення до депутату округу Сподіваюсь на відповідь та зрушення
-
Але ж зупинилося для всіх не тільки для куаетівців - правильно?