PR CUAET
-
Цікаво
-
У мене персоналізація 31
-
Перечитайте питання автора, на яке я відповів)
-
То 2023 рік подачі, питали про 2024 .
-
А можете зробили скрін листа Портал, звісно без конфіденційної інформації?
-
Підкажіть, чи треба писати в ircc, якщо було продовжено sin number?
-
А можете написать какой офис/офицер ваш кейс рассматривает?
-
Скажiть будь ласка, зараз якiсь проблеми з сайтом ? Питаюсь увiйти за допомогую Дiя пiдпис та викидуе та пише 403 .
-
Коли був останній AOR?
-
В групах в Фб
-
Не зустрічав, якщо маєте інфо, то поділіться)
-
Кто отправлял паспорт в Оттаву на вклейку новой визы, подскажите, пожалуйста, как долго ждали паспорта обратно?
-
Доброго дня, скажіть будь ласка якщо подаватися на SP (для коледжу) він буде з Cuaet позначкою чи це взагалі інша аплікація для international students, яка не стосується Cuaet програми? Дякую
-
Нет, дали на 3 года, ждали скорее всего, чтоб позже дата окончания была, так как предыдущий пермит заканчивался на момент подачи на новое через 1,9 года
-
Привіт, можливо в когось була така ситуація. В серпні подавалась на продовження і отримала перміт до кінця дії паспорта 05/2026. Отримала новий паспорт і ось подалась знову на продовження, щоб продовжити до 28. Подалась разом з чоловіком зі свого кабінету в одній заявці. Питання- йому листок з тимчасовою дією на момент продовження прийшов, а мені ні…. Дублюю питання :( в кабінеті в чоловіка підтягнулась біометрія і CUI а в мене пусто😭 можливо хто підкаже чому так
-
Дякую, хоч щось, поки що чекаю 2 місяці
-
Они у меня менялись, а последние имейлы вообще не пишет
-
Хто замовляв DHL доставку паспорта до Едмонтона. Скільки чекали на трек номер від дня надсилання заяви і квитанції в посольство?
-
Привіт! Хочу уточнити, чи сума для Мані ордер для консульства в Торонто 172 канадських?
-
Подскажите пожалуйста надо ли ребенку 15 лет ID card Украины что бы подать документы на загран паспорт в Канаде?
12 Jan 2024, 17:45
392275/450751
3 minutes ago