PR CUAET
-
А можете написать какой офис/офицер ваш кейс рассматривает?
-
В групах в Фб
-
Кто отправлял паспорт в Оттаву на вклейку новой визы, подскажите, пожалуйста, как долго ждали паспорта обратно?
-
Нет, дали на 3 года, ждали скорее всего, чтоб позже дата окончания была, так как предыдущий пермит заканчивался на момент подачи на новое через 1,9 года
-
Привіт, можливо в когось була така ситуація. В серпні подавалась на продовження і отримала перміт до кінця дії паспорта 05/2026. Отримала новий паспорт і ось подалась знову на продовження, щоб продовжити до 28. Подалась разом з чоловіком зі свого кабінету в одній заявці. Питання- йому листок з тимчасовою дією на момент продовження прийшов, а мені ні…. Дублюю питання :( в кабінеті в чоловіка підтягнулась біометрія і CUI а в мене пусто😭 можливо хто підкаже чому так
-
Дякую, хоч щось, поки що чекаю 2 місяці
-
Привіт! Хочу уточнити, чи сума для Мані ордер для консульства в Торонто 172 канадських?
-
Народ, хтось знає, як подивитись умови номінаціі aaip aos та list of noc exemptions, які були дійсні в листопаді 2023 року? Може існують якісь архіви, де це зберігається? Не можу знайти. Хочу змінити роботу, не втративши номінацію. Мені офіцер сказав, що мають виконуватись вимоги, які були дійсні на момент отримання номінації.