PR CUAET
-
Привіт! Хочу уточнити, чи сума для Мані ордер для консульства в Торонто 172 канадських?
-
Народ, хтось знає, як подивитись умови номінаціі aaip aos та list of noc exemptions, які були дійсні в листопаді 2023 року? Може існують якісь архіви, де це зберігається? Не можу знайти. Хочу змінити роботу, не втративши номінацію. Мені офіцер сказав, що мають виконуватись вимоги, які були дійсні на момент отримання номінації.
-
Чи потрібна red seal сертифікат на нок 2, якщо ти подаєшся за атлантичною програмою?
-
А якщо у мене нок 2, але я працюю на посади Apprentice program level 1, чи потрібна сертифікація канадська red seal?
-
Підкажіть якщо немає біометріі то запитують її на границі , коли робили візу було меньше 17 і тоді не потрібно а зараз виїждаємо до Канади і часу зробити немає
-
Замовляли в Оттаві Чекали 1,5 місяці Сказали, що в Україні одна людина відповідальна за відправку dhl по всьому світ Номер надсилається напряму від dhl
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, якщо і мені, і дитині(півтора року) треба новий паспорт, чи потрібно лише один слот шукати(як на себе), чи дитині також окремо треба?
-
Доброго дня . Чи можна вам в приват задати питання по посилці в аплікації на візу?
-
Там где aos eligibility там есть табличка с ноками по которым нельзя подавать, его с того времени не меняли