PR CUAET
-
Если нет оар то нельзя запросить информацию?
-
У меня во внутреннем паспорте ,есть запись про детей . И фамилия у нас одна .
-
Ще тільки за червень 2023 😑 так всі дозволи закінчаться поки дочекаєшся
-
По этой же ссылке нужно переходить ,чтобы авторизироваться ,через Дiя ,банк или ключ . e-consul.gov.ua
-
Вітаю! Скажіть будь ласка підтвердити візит можна на протязі 30 годин, так?
-
Тогда они как-то проверяют - родственники это или нет?
-
Виглядає добре. Якщо подаєтесь з консультантом то запропонуйте його допомогу роботодавцю
-
Мне говорили можно ,я сама ловила слот на свое имя ,но собираюсь передавать дочке . Писали ,что внутри семьи можно передать слот
-
Довідки про місце проживання батьків, думаю, повинна підійти.
-
И тоже 23 января -биометрия:)
-
Прошу будь ласка відгукніться хтось , це дуже терміново дякую
-
Добрый день. Если из 4х, пришли карты на 2х, то это в пределах нормы и надо подождать или нет?
-
У меня тоже подача 14 ноября,eligibility- 14 августа:)ждемс…
-
Це коли зловив слот?
-
Доброго ранку. Підкажіть будь ласка як я можу додати документи до заявці? Дякую 🙏
-
Вітаю, підкажіть, будь ласка, до котрої години працює наше консульство в Оттаві, треба отримати паспорт? І чи можна забрати документ понеділок/середа. Бо в гуглі пише, що до 16;00 а на оф.сайті що до 18:00
-
Доброго дня! Подаю дитину на візітор рекорд разом з чоловіком на WP. Чи це ок, що так мало Supporting documents для дитини? Ні фото, ні funds🧐 тільки паспорт. Раз не питають, то і не додавати? У відео-інструкції де дитину подають саму на VR все це питають.
-
Заповнюю по цій інструкції… питання по формі і про графу про роботу… якщо не роміщається розписати 10 років… кажуть відсилати додатково листом…. Також питання наступне: чи розписувати тільки роки роботи , чи весь період за 10 років коли unemployed і коли employed.. як правильно зробити?
-
Хто нещодавно отримав approval letter чи вже прийшли документи поштою? В нас 13 січня в кабінеті статус змінився, але фізично документ ще не отримали
-
А комусь давали перміт далі ніж дія паспорту? Як вирішували питання з паспортами які закінчуються?
12 Jan 2024, 17:45
392365/450961
about a minute ago